• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tak uvidíme asi mi to tedy postačí v nějakým ripu :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    jo smal jsem se taky a to zrovna u podobnyho dilka asi neni spravna reakce :-)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    ale diky tomu, ze jsem byl zmastenej jak kopr, tak jsem se tomu filmu smal :)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    ja to taky hanim... prehnana americka silenost...) kdyby to tocila moskva, tak hlavni roli hraji m.dusin a rychlonozka :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    BULHI: hm tak to seš první kdo to haní :), ale tak každá věc nejni pro každýho...
    BULHI
    BULHI --- ---
    ja z toho pred par hodinama prisel, pekna picovina :-)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    GANBOY: jo tak o tom filmu už jsem slyšel, viděl trailer, vypadá zhlídnutí chtivě :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    takze kdo hraje WH40 za space marines povine skouknout film Frank Mylera 300 zatlucte ty chlapiky do tactical armoru a marinaci jako vysity! i ty jejich hlasky.... no luxsus, podivejte se na to a date mi za pravdu;)

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    GHOST: na tohle téma uvažuju docela často, a kdybys tušil co se mi u toho často ještě děje za sinchronicity , že se to tváří jakobych se tím dílem blížil nějakýmu duchovnímu dosažení a přitom je to taková jak říkaš blbost :)))
    GHOST
    GHOST --- ---
    "Kolik to muselo dát práce a přitom taková blbost." - Pelíšky
    Hned bych si zahrál.
    BULHI
    BULHI --- ---
    pekny tywe
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    GANBOY: na tohle sem musím hodit tenhle odkaz mýho nedělního snažení :)

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    víděl jsem popis novýho patche ke crusádě, hráli ste s tím už někdo?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    to chci to chci... jdu pohledat kde mám winter assault...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ;)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ja si zase cim dal tim vic zamilovavam steel legion mod- ty jejich tanky sou vyborny! a treba salamander scout tan diky kterymu vidite pres pulku mapy valley of khorne je pri pouziti bazilisku smrtici;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Hm hm tak jsem zkoušel ty nidy a není to špatně nakročeno, ale některý modely jednotek zatím uplně chybí (nebo aspoň tak jak se to rozjelo mě, ale už se těším až to někdo ofiko zvládne...) jinak armáda byla snad ještě větší než u orků, si musím pořídit lepší grafárnu na tyhle swarmový party.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    RASCAL: ayo tak to jdu hned ozkoušet
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ty koky, super :-)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    LUNGPA: ne tohle beha pod Dark Crusade, sice je na tom jeste co dodelavat, ale to je fuk, hlavne ze to jde hrat a ze jsou tyranidi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam