• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    BULHI
    BULHI --- ---
    no to nevim.. kazdopadne doma uz se to stahlo, musim zmizet z prace kua :-)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    vyslo to i nejak ofiko nebo jenom na piratskejch serverech ? ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Sestričky ma nejak nezaujali, DE sú o niečo lepší IMO... akurát teda tie lietajúce jednotky a ich pohyb je riešený dosť stupídne.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    resp rozsekavat s DE jejich svetle a o dost min uchylne bratrance by jeste mohlo v mych ocich hru zvednout :)

jo a sestricky mi prjdou na micro jeste silenejsi nez Eldari,skoro kazda jednotka ma spoustu ruznejch abilit co muze pouzivat
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    ted jsem si daval hru v Soulstorm, pocity dost smiseny, tryskovy letadla co levitujou na miste vypadaj divne, ale cert je vem, grafika o dost horsi nez v ty bete Witch Hunters modu, hlavne teda textury, tezko to omlouvat optimalizaci pro slabsi kompy, kdyz je to tak stara hra a utahne to dneska skoro kazdej komp. pak taky nechapu proc nepridali vic jednotek.. proc maji byt DE jediny kdo maj jetbikes, kdyz by je ostatni rasy mohly mit taky?? to same treba okridleny Scourge u DE, mohli dodat jejich ekvivalent Swooping Hawks u normalnich Eldaru.. vecer vyzkousim multiplayer, ten by nemusel byt spatny
    BULHI
    BULHI --- ---
    ou jeee
    GHOST
    GHOST --- ---
    BULHI: Zrovna teď jsem měl tu čest zjistit, že některé rasy skoro nemají jednotky se schopností detekovat neviditelné jednotky, takže docela ano.
    BULHI
    BULHI --- ---
    hele ty miny fakt nekdo pouzivate jo? :-)
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    YOPIE: asi si na ne budem muset pockat do vydani :) mne se jinak libi ty wych, sou pekelne silny a jeste se daj nafetovat. jak marinaci ve starcraftu :) uz se tesim, bude to prijemny oziveni suprovy gamesy.
    YOPIE
    YOPIE --- ---
    Teď jsem dohrál celé demo Soulstorm a překvapilo mě, že se nedá hrát za Sisters of Battle. Darl Eldars nejsou špatní, jenom je škoda, že nemají věže a miny.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    ale si do originalky Soulstormu pujdu, Dark Eldari by v multiplayeru mohli bejt zajimavy
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    ad ty rasy, u Dark Crusade to bylo tak, ze stacilo mit originalni klic jenom k nemu, Winter Assault a Dawn of War jsem mel piratsky a na netu slo hrat za vsechny rasy. To plati pro hru na netu, pro LAN staci nainstalovat takovej malej programek, co odemkne vsechny rasy, ale aby clovek nemusel mit zbytecne nainstalovany 3 hry
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    TRAGED: nejsi ty nahodou sstejnej tip experta co sou v comics klubu tady?? jak se predhanej kdo ma co koupenej za jakej original???

hele klidne si to kup sam, ja si to chci stahnout krekly a i pade je pro me moc.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Pak 20$ taky IMO neni moc. ale kdyz myslis :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    TRAGED: imho na to prdim pac predchozi dva dily uz v originalu mam...
    taze kdo to ma napaleny?.)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANBOY: Nevysel ted za vice nez slusnou cenu nahodou soubor vsech? Kdyz ne v krabici, tak na Steamu urcite ano.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam