• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RASCAL: Hmm, rekl bych ze ne jen prakticky, ale je to z toho obrazku. A "New Dawn" je vlastne vserikajici. Nechal jsem se zmast tou nalepkou "2000 Betakeys" anichz by ji docetl do konce, kde se clovek dozvi ze je to nejakej Football Manager :)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Kotaku tvrdí, že Relic robí na DoW2, takže uvidíme.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    me ta silueta teda silne pripomina nejakyho veteranskyho marinaka (takovy ty co nosej ty zastery :) v terminator amoru a plazmovou pistoli v pravy ruce, ale prani je nekdy otcem myslenky no :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RASCAL: No nevim, bylo by to pekny a le IMO to spis vypada na Mecha.
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    RASCAL: no ja to myslel tak, ze pro sestricky je kazda rasa pripadnym privrzencem chaosu.... :)
    RASCAL: chaos mel a ma taky v kampani dycky jenom jednu jednotku, nakyho sampiona :)
    Blood for the blood god!
    JEDI
    JEDI --- ---
    BTW mam tu nejaky decky karetni hry Wh40K CCG v cestine,
    chtel by si nekdo zahrat?
    Praha
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    LUNGPA: ja prave kampan DC za marinaky nehral, ale prislo mi to trochu nefer kdyz vsechny ostatni strany maj jako Honour Guard celou jednotku :)
    TOSHIRO
    TOSHIRO --- ---
    RASCAL: Jo je :), ale je zas nabušenější a máš k tomu deep strike jednotky, takže prvnotní útočná síla je víc než slušná. Navíc takhle to bylo už i v DC
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    ad Space Marines: je normalni ze v kampani dostanu jako honor guard jednoho jedinyho vojacka?
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    CLAVEN: jj, rozdil mezi Witch Hunters a SoB, ikdyz WH vyuzivaji SoB jako utocnou silu. myslel jsem to spis tak, ze kdyz uz by melo padnout rozhodnuti ze Blood Ravens jsou nakazeni Chaosem a meli by se zlikvidovat, tak by to rozhodoval a prosetroval nejspis nejakej inkvizitor

TOSHIRO: no vzdyt jo, pro me je kampan specifickej scenar, skirmish taky hraju vsichni proti vsem :)
    TOSHIRO
    TOSHIRO --- ---
    Je to jen hra lidi :) a pro potřeby kampaně je prostě všichni proti všem. Důvod se vždy najde - zrada, hereze atd. I ve stolním warhammeru se hraje taky prostě všichni proti všem. Jen specifické scénáře se dělají podle příběhu.

Dohrál jsem SS na normal za Sisters of Battle a docela sranda, přemýšlím za koho jet teď, Do Dark eldarů se mi moc nechce, v demu mě nebavili, asi zkusím klasiku SM :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RASCAL: SoB fungujú aj samostatne, spolupracujú síce s Inkvizíciou a Ministratoriom, ale majú aj vlastné aktivity.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    ze by pulka kapituly Blood Ravens propadla Chaosu? to by jim snad uz v GW vazne zatrhli :) Navic jsou v Soulstormu sestricky samy za sebe, bez inkvizice

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Berte to jako ze SoB jsou po Chaos Touched marines = zacinaji byt corrupted ale este se to neprojevilo :)
    JEDI
    JEDI --- ---
    tak treba vyjde patch
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RASCAL: že je IG proti mariňákom sa za určitých okolností dá vysvetliť, ale Adeptus Sororitas proti IG a mariňákom, to je naozaj chujovina.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    CZTIBA: ja to teda nechapu, sestry by mely drzet s ostatnima imeprialnima frakcema, pokud by nemely sakra dobrej duvod zacit strilet treba do space marines a ten tam zatim vysvetlenej nebyl, se vubec divim ze jim GW tyhlety nesmysly dovolujou do hry dat :)

vcera jsem dal za SoB par her po siti a zacinam jim prichazet na chut, ty jejich roboti jsou luxusni
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    no, je to nezvyk no, me znicili nekrony, ale zase chaos je opet to co bejval... :-)

RASCAL: tak chapu, proc sestry nicej vsechno, ale taky mi prijde divny ze je IG proti marinakum :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam