• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja bych to cele udelal ala Company of heroes. To je silene chytlave a ve scifi podani to muze byt maso. Kdyz by okurci nabihali v davech a hrstka marinaku by se kryla za vrakem tanku :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    UAAaaaa !!!! 8-0

BULHI
    BULHI --- ---
    hele tak co nejaka ta hra, co treba dneska vecer? :-)
    DEMO
    DEMO --- ---
    YOPIE: muzes hodit pls link
    BULHI
    BULHI --- ---
    no tak to jsme ti mohli rict rovnou a nemusel jsi to zbytecne instalovat :-)
    YOPIE
    YOPIE --- ---
    Už vyšel kompletní trainer k Soulstormu. Nainstaloval jsem ho, vyzkoušel, že funguje a odinstaloval - kazí to hru :-)
    GREENTHUMB
    GREENTHUMB --- ---
    me prave prijde ze soulstorm je nak jednodussi nez drivejsi dily...
    BULHI
    BULHI --- ---
    mimochodem neprijde vam ze AI je v soulstormu na insane nejaka tuzsi nez byla driv?
    BULHI
    BULHI --- ---
    ale Greater Knarloc mas vzdycky, je to tohle:

BULHI
    BULHI --- ---
    bud mas Hammerhead gunship nebo Krootoxe, coz je tohle:

TOSHIRO
    TOSHIRO --- ---
    GREENTHUMB: Ono vůbec celý Tau jsou divná rasa. Kdyby to byli jen a jen technologie tak to beru, ale ta kombinace s dinosaurama a různejma psama a skákácíma podivnostma se mi nelíbí.

ad strategie - zakopat se a pak plnou nadupanou army rozplácnout hloupé AI, které se celou dobu vysiluje, tím že podniká sebevražedné útoky na mnohem silnější obranu, to fakt není žádný umění... to zvládne každej capart. Na druhou stranu pokud vás to baví a nehledáte výzvy, tak asi vše v pořádku :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    GREENTHUMB: dinosaura nebo vznasedlo mam pocit. Zalezi jakou cestou se das snad. Jestli tribal nebo technika
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RASCAL: to byla pekna zalezitost. Tam sem si krasne vyhral v economy modu. Skoda ze jen tak dvojka stala za houby.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    BULHI: me spis prijde divny kolik toho takovej krootox vydrzi, ma asi hodne tvrdou kuzi, palis do nej s kulometu, z tanku z laseru z plasmovejch zbrani a ani ho to moc nerozhodi :)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    BIMBAS: co treba Stronghold? tam si staveni hradeb uzijes azaz
    BULHI
    BULHI --- ---
    no a co Krootox a podobne, to ti divny neprijde? :-)
    GREENTHUMB
    GREENTHUMB --- ---
    to mi pripomina ze tau empire maj jako nakou super jednotku dinosaura... coz mi prijde trosku divny spojeni se zbytkem jednotek v soulstorm :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam