• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    stolni verze je taky o multiplayeru (kdyz nepocitam tu cast s barvenim a slepovanim) ale z tech par her co jsem mel moznost videt je mnohem bliz k tomu co se snazi prezentovat DoW2, takticky manevry s omezenym mnoztvim jednotek s hojnym vyuzivanim ruznych krytu, vyvysenych mist a tak podobne, to prvni DoW bylo spis jako ten SC, nauceny build order, hodne klikani a ve vysledku co nejrychleji vyprodukovat co nejvic jednotek a s nima nepritele rozdrtit, ja jsem rozhodne pro zmenu.. taky ma byt hodne omezene staveni zakladen, tak jsem zvedavej jak se s tim poperou
    BULHI
    BULHI --- ---
    nj ale obecne jsou holt takovyhle hry pro multiplayer mnohem lepsi, proc myslis ze se starcraft hraje doted :-) na realisticnost se v multi kazdej akorat muze vys*at, dulezity je aby to byla poradna rezba :-)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    to je otazka no, osobne si nemyslim ze by jatka treba ve stylu spamovani tactical marines a posilani po desitkach na smrt v nekonecnejch vlnach bylo uplne to pravy orechovy, jatka to sice jsou ale prave v kontextu toho ze ma kazda kapitula jen 1000 vojaku by jim marinaci timhle stylem asi brzo dosli (asi tak po 2-3 bitvach), to samy treba eldari

navic CoH nema close combat, sync killy a mece krizeny s motorovejma pilama :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no kazdopadne at udelaj cokoliv, uz to nebudou takovy jatka jako tedka.. treba zminovana Company of Heroes je oproti Dawn of War hra pro barbiny :-)
    JEDI
    JEDI --- ---
    Marina by mela min CAP na pesaky rovno 10.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    GANBOY: tech kapitul je ted snad uz taky pres 1000 nebo tak nejak, myslim ze jsem to zahlidl nekde v kodexu, asi zakladaj porad novy :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    RASCAL: jj snad i neco vo tom ze maj jednotky mit zkusenosti a podobny klasiky, ale obecne ANO je to navrat ke IIkovejm pravidlum WH40 a k celkovy myslence toho ze Space marines je pro celej vesmir nejakejch 10000 (10radu kazdej po 1000 marinaku, k tomuhle rozdelovani doslo pote co horus odjel s pulkou armady slouzit chaosu...)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    cetl jsem ze to ma byt tak trochu ve stylu filmu 300, elitni marinaci proti obrovsky presile, ale taky ze jednotky budou dost zranitelny na otevrenych prostranstvich kdyz se nebudou mit za cim kryt
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja bych to cele udelal ala Company of heroes. To je silene chytlave a ve scifi podani to muze byt maso. Kdyz by okurci nabihali v davech a hrstka marinaku by se kryla za vrakem tanku :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    UAAaaaa !!!! 8-0

BULHI
    BULHI --- ---
    hele tak co nejaka ta hra, co treba dneska vecer? :-)
    DEMO
    DEMO --- ---
    YOPIE: muzes hodit pls link
    BULHI
    BULHI --- ---
    no tak to jsme ti mohli rict rovnou a nemusel jsi to zbytecne instalovat :-)
    YOPIE
    YOPIE --- ---
    Už vyšel kompletní trainer k Soulstormu. Nainstaloval jsem ho, vyzkoušel, že funguje a odinstaloval - kazí to hru :-)
    GREENTHUMB
    GREENTHUMB --- ---
    me prave prijde ze soulstorm je nak jednodussi nez drivejsi dily...
    BULHI
    BULHI --- ---
    mimochodem neprijde vam ze AI je v soulstormu na insane nejaka tuzsi nez byla driv?
    BULHI
    BULHI --- ---
    ale Greater Knarloc mas vzdycky, je to tohle:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam