• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II

Warhammer 4000 dawn of war II official homepage: http://www.dawnofwar2.com
    Warhammer 4000 dawn of war official homepage: http://www.dawnofwargame.com/homepage.php
    Ovšem zásadní stránka (mody, mapy a pod...) je na: http://dawnofwar.filefront.com/info/modLinks
    converze: http://wh40k.ei8ht.net/hangar-8_sm.htm

Klidně bych tento klub propojil i s vyvěšováním epických obrazů ze světa warhammer, takže pokud nějaký na netu objevíte lupněte nám je sem ať poťešíme svoje válečné oči výjevem z nějaké nekonečné bitvy..:)

rozbalit záhlaví
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    RASCAL: videjko kratoucky ale opravdu vyzivny ;D tesime se ;)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    koukam ze uz je venku prvni kratky ingame video, to bude maso :)

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27853&r=top
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tak jo UPraveno ;D
    BULHI
    BULHI --- ---
    jasny :-))
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    lebo druhý diel bude Up of War :P
    BULHI
    BULHI --- ---
    hele a proc mame porad tu chybu v nazvu klubu? :-)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    RASCAL: myslim soulstorm...
    No to je fakt, ale na druhou stranu druhej dil jim imho vynese naky penize na rozdil od patchovani.
    Zatimco na Starcraft se to asi vyplati, protoze se jim to zaplati minimalne v reklame si myslim... nevim no.. to je jedno :)
    A taky teda nechci zase tvrdit, ze ta hra je naprosto dokonala.. Ale jina hra me tolik v multiplayeru nechytla.. Nevim jestli to je tim, ze v jinejch hrach obvykle neni chaos nebo je to v necem jinym :) Takze jsem toho nazoru, ze jakakoliv zmena by vedla spis k horsimu :-)
    Napriklad si myslim, ze kdyby opravdu udelali jen par jednotek za SM, tak by jich muselo bejt par i za chaos a dalsi rasy.. a uz by to bylo fakt jak ta stolni hra a mohli to udelat rovnou tahovy.. ale odbornik na to nejsem... kodexy pred spanim nectu xD
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    CZTIBA: jako Soulstorm nebo figurky?
    podle me prave moc dobre vybalancovany neni, protoze makaj na dvojce a na nejaky patche docela kaslou (celkem pochopitelne), vem si ze na starcraft vychezj updaty jeste 10 let od vydani
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    RASCAL: ty ses loleq xD kdybysis radsi s nama ten WH zahral misto toho pindani tady :-)
    RASCAL: no imho vyvazeny jsou dobre.. zalezi na skillu jak za koho umis hrat.... ale na starcraft to opravdu nema, to mas pravdu.)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    Starcraft mam ale v multi trosku radsi protoze je lip vybalancovanej, precijen perfektne vyvazit tech 9 ras co ted v DoW trochu nadlidskej ukol
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    BULHI: souhlas, multiplayer je vybornej, ale me na tom prave trochu vadi to spamovani, prijde mi divny posilat vlny marinaku jen tak na smrt, krome par her, kdy bylo kill ratio treba 35/700 ve prospech marinaku, to bylo stylovy :)

nastesti Relic neni EA a snazej se porad inovovat, vymejslet noyv koncepty a herni postupy, obcas oprasit ty stary, jako treba ten s armadama co se prenasej z mise do mise jako to bylo v Homeworldu
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    BULHI: mozna to nekdo hraje s figurkama i v singlu :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    me jde jen o to ze DoW ma i pres svuj vek stale nejlepsi rts koncept pro multiplayer, jakej jsem zatim videl a kazda zmena bude spis k horsimu... no jsem zvedavej s cim prijde starcraft 2
    BULHI
    BULHI --- ---
    prej "stolni verze je taky o multiplayeru" :-)) tak to jsi me vazne dostal :-)))
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    o masakry bych se vazne nebal, jestli tam budou Tyranidi (at uz v DoW2 nebo v datadisku) tak urcite nebudou mit jen par vojacku, to samy Orkove, kdyz to ma byt jako 300 a Marinaci budou ti elitni, je jasny ze Orkove museji nabihat v mnohem vetsim poctu aby to poradne vyniklo :)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    stolni verze je taky o multiplayeru (kdyz nepocitam tu cast s barvenim a slepovanim) ale z tech par her co jsem mel moznost videt je mnohem bliz k tomu co se snazi prezentovat DoW2, takticky manevry s omezenym mnoztvim jednotek s hojnym vyuzivanim ruznych krytu, vyvysenych mist a tak podobne, to prvni DoW bylo spis jako ten SC, nauceny build order, hodne klikani a ve vysledku co nejrychleji vyprodukovat co nejvic jednotek a s nima nepritele rozdrtit, ja jsem rozhodne pro zmenu.. taky ma byt hodne omezene staveni zakladen, tak jsem zvedavej jak se s tim poperou
    BULHI
    BULHI --- ---
    nj ale obecne jsou holt takovyhle hry pro multiplayer mnohem lepsi, proc myslis ze se starcraft hraje doted :-) na realisticnost se v multi kazdej akorat muze vys*at, dulezity je aby to byla poradna rezba :-)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    to je otazka no, osobne si nemyslim ze by jatka treba ve stylu spamovani tactical marines a posilani po desitkach na smrt v nekonecnejch vlnach bylo uplne to pravy orechovy, jatka to sice jsou ale prave v kontextu toho ze ma kazda kapitula jen 1000 vojaku by jim marinaci timhle stylem asi brzo dosli (asi tak po 2-3 bitvach), to samy treba eldari

navic CoH nema close combat, sync killy a mece krizeny s motorovejma pilama :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no kazdopadne at udelaj cokoliv, uz to nebudou takovy jatka jako tedka.. treba zminovana Company of Heroes je oproti Dawn of War hra pro barbiny :-)
    JEDI
    JEDI --- ---
    Marina by mela min CAP na pesaky rovno 10.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    GANBOY: tech kapitul je ted snad uz taky pres 1000 nebo tak nejak, myslim ze jsem to zahlidl nekde v kodexu, asi zakladaj porad novy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam