• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Za kolik se tu tak prodává?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    fakt :) tak to je docela f poho, mrknu možná že je už na to i čeština někde na netu ...
    ALEITAAN
    ALEITAAN --- ---
    LUNGPA: ceska verze neni dabovana, a uz davno vysla... cesky ma jenom vsechny popisky... :-)
    GECKON
    GECKON --- ---
    LUNGPA: Mno.. ono jde o to, aby tady tu pevnou IP vubec nekdo mel. Uz jsem se tu po tom poptaval, ale bez vysledku...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    GECKON: no to jo ale nevěděl jsem že stačí když má tu pevnou ipinu jenom jeden a druhej už se může připojit i když je za proxi...
    GECKON
    GECKON --- ---
    vzdyt to o te pevne IP jsme tady resili uz predtim : ]
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    btw. víte že hra u nás ještě vlastně ani nevišla ??? :))) a že se oběví pouze v nějaké české lokalizaci???

nejhorší na tom je že člověk v čechách nemá volbu pro koupi angl. originálu takže jsou všichni poctivě chtivý koupi originálu odsouzeni k českýmu dabingu ( často dost strašnýmu...) nebo k obědnávce po netu ze zahraničí a to pak zase cena plus vyžší poštovný...) prostě dc++ nic jinýho nám tu už ani pomalu nezbývá...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tak jo klidně zkusím propojit ss někým kdo má pevnou ip-....
    SPATZIER
    SPATZIER --- ---
    jo vidis to :) ze me to nenapadlo, kua... diq za hint
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SPATZIER: To vis, shodny Serial # nemel rad uz sveho casu C&C :))
    SPATZIER
    SPATZIER --- ---
    spojit se de i normalne pres net pokud ma aspon jeden z vas verejnou ipnu... uz sem to tak nekolikrat hral. meli sme ale problem ze se nektery lidi navzajem po zalogovani kopali...

jinak sme to nedavno davali v 4 a 6 lidech na lan party a faaakt mazec :)), jak sou tam nekonecny zdroje tak se to muze docela protahnout, pokud se nezacnete mazat hned od zacatku...
    GECKON
    GECKON --- ---
    no třeba to mají jinde dělané jinak
    ja jsem na cZnorth.net (ale reklamu bych jim moc nedělal - nekdy s nima mám pekné nervy)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    to de? a jakej provider to je? já jsem na karnevalu (jakože kdyby někdo byl taky :) ....
    GECKON
    GECKON --- ---
    jj.. s kamosem, co je u stejneho providera, takze jsme se na sebe ve vnitrni siti pripojili

vyhral on, na to, ze mi zabral vsechny reliqie.. tezko se to zabira z5
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    hráli jste už někdo s human oponentem??
    BULHI
    BULHI --- ---
    no do Brna pojedu nejdriv o Vanocich, ale komp s sebou tahat stejne nebudu... :-)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    kua taky sedím za proxi.,..
    kdyby se ale snesli compy tak se to f poho propojí přes lokální síť?
    co brňáci udělat nějakej WHdowFEST ? :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    nemam na to tedka cas, ale pristi tejden bych zaparil, je to asi fakt hra tohodle roku
    GECKON
    GECKON --- ---
    jj, kdo ma pevnou IP a pari tohle, tak hlasit.. ! : ]
    SPATZIER
    SPATZIER --- ---
    geckon: vo waagh se nemusis moc starat... v podstate jediny co je dulezity je kolik mas population cap...

ork resource (waagh) by mel bejt rozdil mezi popcapem a tim kolik mas z neho vyuzito, s tim ze je naka prodleva v "prelejvani" bodu mezi popcapem a ork resource (dyz neco pomre a kdyz postavis dalsi waagh bannery) prodleva je tim mensi cim vetsi mas popcap... tak sem to aspom pochopil ja... detailni popis je tady

jinak dow rulez, zkousim se naucit orky, ale zatim dostavam na prdel... dyby ste nekdo chteli zahrat a meli ste pevnou ip, tak dejte vedet :)) ja sem bohuzel za proxynou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam