• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAKosti
    LALINA
    LALINA --- ---
    hossanaaaaaaaa. ...privezla jsem si z jiznich cech kosti!!!!! celou pateer srnce a jeden beh jo a taky jeste nejakou celist se zubama, ale nevim, od ceho, ted se musim tady poohlidnout po tom, jak to mam zpracovat...nejakej louh to asi byl a varit......
    ja jsme tak rada! Ta pater se krasne pohybuje, jako nejaky nahrdelnik!!!!
    COROZ
    COROZ --- ---
    do hlubokého lesa...
    LALINA
    LALINA --- ---
    coroz: no prave, mam dojem, ze kdyz neni les rovnou nejake prales, tak tam leze tolik lidid a myslivcu, ze najit kosti je fuska...no, treba jsem zadny ani najit necjtela....zkusim to chtit az pujdu do nejakyho toho lesa:-)))
    COROZ
    COROZ --- ---
    mam to, koukam na satelitni snimek, SZ je tam nejakej hustsi les, ono taky zalezi na tom, jaxe o to staraji hajni, kdyz to postrili a seberou tak tam nic nezbyde a mensi zver u cesticek nenajdes... ;-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    coroz: Slapy jsou takova dlooouha prehrada na Vltave tesne pod Prahou.... cili stredni Cechy...u Benesova...
    COROZ
    COROZ --- ---
    lalina: určite jo, jediná možná náměsíčnej..., kde jsou slapy ? v jaký části ČR ?
    LALINA
    LALINA --- ---
    kai:nachazela jsem tu a tam chuhvalce peri nebo takovy zdechly cary, ale kosti ne e.......... asi sel prede mnou Coroz:-]]]]]
    KAI
    KAI --- ---
    LALINA: sme asi úplný sleponě, já taky nikdy nic nenašla (tedy, ne že bych hledala :)) )
    LALINA
    LALINA --- ---
    coroz: U Slap...
    COROZ
    COROZ --- ---
    lalina: neni les jako les, kde si byla ?
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak jsem byla v sobotu v lese, ale zadny kosti jsem tam nenasla..vubec- v lse jsem za zivot nasla opravdu jenom hodne malo kosti...neni les jako les asi.....
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    :-)))
    COROZ
    COROZ --- ---
    jj, jsou legracni, vic tam toh nemaj, spis premejslim ze bych linkoval odsud tam.. :o)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    dík za img, jsou srandovní, na siber se moc nedostanu, tak pokud jich tam maj víc, tak sem k
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    taky jsem už potkal človíčka (v tišnově na výstavě kamenů :) co měl na krku něco z kosti co si sám \"vypazourkoval\"
    COROZ
    COROZ --- ---
    kosti se daj zpopelnit, ale to vyzaduje docela velkou teplotu..

vrtak je rychlej a ucinnej, ale pomalejsi, trpelivejsi a zrucnejsi obrabeni pomoci plnicku nebo pazourku fungovat musi, neco odzkousim, me motivujete lidi...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    no ja si prave mzslim, ye kolme vrtani se bude resit tim vzpalovanim... ykusim se podivat po webu...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    viz. lebečky v záhlaví klubu jsou taky děraví jak řešeto a podle mě je to zrovna nakolmo jak mě to nešlo...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    daj se vrtat ale ne uplně libovolne je potřeba vždy vychytat uhel pod kterým to už jde ( ale poku by pak díra tim pádem nakřivo od původního záměru už nevyhovovala, tak pak už nevím jak ji udělat)
    ale taky by mě zajímalo (třeba to jde nějakou pomalejší metodou než vrtačkou, v pravěku taky lidi dělali do kostí kde co a neměli vysokorychlostní vrtál napíchlej do elektrické sítě....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam