Příjemná seance pod širým nebem, velmi hezky vybrané místo a příjemné překvapení, že i možnost zahřání se u ohně klapla - vím že rozdělání ohňe bylo asi potřeba domluvit s majitelem, aby Vám ho vůbec povolil - pěkně jste to zařídili.
Také se nám opět moc líbila výzdoba jak už ledová, kterou jsme obdivovali již před dvěma lety v Říčkách u Domašova, tak i ostatní kterou jsme měli na místě možnost vidět. Možnost si zatáhnout za řetěz a spustit tak ohnivou show byla prima. :-)
Rád bych ale i doplnit to, že bych příště ocenil podrobnější informaci o baru, ne že by mě vaše nápoje nezahřály nebo nechutnaly, a to že jsem jich teda ochutnal. :-) Ale chyběla mi informace, že na místě nebude k dispozici mok chmelový. Vím, že jsem se bavil s lidma na baru, že třeba z Vaší vlastní zkušenosti víte, že více lidí radši v zimě teplý nápoj, ale někteří s tímto třeba zrovna problém nemají. Nicméně když jsem o tom přemýšlel, tak mě napadlo i to, že to bylo nejspíš z Vaší strany i opatření pro pořádek na místě, přece jenom skleněné láhve, plechovky či kelímky... Berte to jenom jako můj vlastní názor na věc, mě by se taková informace k baru příště hodila, ostatní by to třeba ani neřešili. :-)
Ale držím Vám palce, ať se Vám daří v tom co děláte. Rád se na takovou seanci opět vrátím.