HALELUJA: MUJ nazor k diskuzi:
CoF - Vempire, Dusk = vyborny, z dalsich CD zaujalo jen neco a obcas, z posledniho me dostal "The 13th Caesar" - to se mi zalibilo dost, celkove se mi zda, ze CoF jdou po letech stagnace opet nahoru (ale to uz jsem psal), uvidime, co z nich dal vypadne...
Nightwish - Oceanborn, Wishmaster a Over The Hills EP vyborny, od Century Child me prestavali bavit cim dal tim vic... Novou tvorbu si poslechnu z resersnich duvodu, ale v podstate me nezajima...
Manowar - Kings Of Metal - klasika (Hail and Kill,Blood of the kings,v podstate vsechno), dalsi veci v podstate slusny, semotamo genialni song, pak bych vypichl Warriors Of The World, to bylo velmi slusny (az na ty orchestralky a operu), posledni full-length Gods of War mi nejak prolitlo usima bez vyraznejsiho dojmu
Behemoth - furt se zlepsuji, makaj na image, delaj cim dal, tim vic "libivy zly black metal", image a celkovym smerovanim produkce a vizualizace me pripominali Dimmu Borgir, jsou vic a vic profi, chaldni, bezchybni, zli... jejich nove veci jsou velmi slusne zahrane, klipy spravne "chladne-zle", je to celkem kalkul, ale proc ne... hudebne me to zaujme, technicky dobre prodeveno, ale do moji top 20 by se nedostali :)