• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    VITTI
    VITTI --- ---
    DEFILA: abstracty jsem si oblibil pred metalgate a po ni jeste vic
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    KJUPCA:
    jo abstract jsou velice nadejni.. jsem zvedav co vytvori na tom svem novem CD, docela na nej cekam

JOHN_BEAK:
    z Arch of Hell byli vsichni v jednu chvilu strasne vypleskli, tak jsem jim poslouchal to jejich album a ze by to byl vytvor, ktery by me posadil na prdel (viz treba Mindwork..) se ric neda, album je to pekne, kluci s snazi, rad je nekdy uvidim, ale, ze bych se za nima tahnul 200 km... to asi ne
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    arch of hell jsou výteční ale ještě radši mam Abstract Essence, zkus je.o) a vubec u nás je tuna zajímaýh věcí..
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Arch of Hell jsou špica! Jakmile to jméno slyšim někoho říct, musim se otočit a komentovat...
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER:
    Grind and Roll - oni meli hrat v Prerove(cca 18 km od Olomouce) jeste s Arch of Hell...jsem premyslel kam pojedu, nakonec zvitezila lenost a zustal jsem v Olmiku a prekvpeni bylo velike... ale odezva lidi pitoma. Ke konci na jakousi punkovou veselost parili snad vsichni. Na Smazky, az na par vyjimek, vsici cumeli

a probehl basak spolecne s bubenikem... jsem si rikal, kua ty znam a pak uz jen nazdar, my jsme Smashed Face z Brna :-)
    HOLY_SEAL
    HOLY_SEAL --- ---
    ONANIZER: novy Immortal jsou otresny, Hypocrisy se poslouchaj o tri rady lip, ale je to takovy melky, prvoplanovity. Co se tyce tech Nile, z toho jsem byl po prvnim poslechu strasne zklamanej. Rikal jsem si, poslechnu to parkrat, treba z toho neco "vyleze" na povrch a ted musim rict, ze to zdaleka takovej pruser neni, ze po naposlouchani z toho par veci vyleze a cely CD kupodivu drzi kompaktni tvar a netristi se navzdovy tem nekolika ambient intrum. Vyzvdvihnul bych skvelej riff v "Kem Khefa Kheshef", ale jinak slusne, kvalitni a... dobre. Proste kvalitni stred. To je na Nile, na ktery jsem se tesil jak maly dite na cumel, dost malo...
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    jinak poslední dobou jedu hodně chro chro slam.. jmenovitě teda celofán triceratops. klasiky jako Devourment, Abominalbe Putridity nebo Condemned netreba pripominat.
    a tohle je docela fajn sranda
    http://www.laceratedenemy.com/ecard/infertile/
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    DEFILA: co to bylo za akce? a kteryho, Sama, nebo Patrika?
    BTW já jenom čumím, kolik u nás na marastu dostali noví Immortal a Hypocrisy. Tak aspon ty Nile si napisu sam a zmrdam je.)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    mno, z dnesni akce, kam jsem se planoval jen zrubat s kapelama (odpadli INgrowing a Pigsty) jsem byl velice nadsen, sice to zvuk vsechno strasne zkurvil, ale po te co jsem u vchodu zahlidnul kytaristu ze Smazek a jako treti v poradi vystoupili, ac vubec nemeli hrat, tak jsem byl nadsen... jen lidi je trohu nepochopili... no ... a blbe cumeli :)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    REFLEX:
    úorad zvazuju, ze bych je chtel videt jeste jednou
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    VITTI> 17. listopadu v Abatonu...
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    RAV: njn, stupdiní chyba. Mohl jsem jít na Dark Moor zadarmo nebo na Epicu za 550 a stejně jdu na Epicu... Holt kvalita. Ale souhlasím, že to někdo zvoral.
    REFLEX: Epica byla v listopadu vloni.
    V neděli jsou ještě Deathstars, ale tam opravud pudu jen, pokud si kámoš ten lístek ode mě nevyzvedne ;)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    nemela byt Epica az v listopadu?

kdo jde v nedeli na Amorphis?
    VITTI
    VITTI --- ---
    GROOVER: kdy kde?
    RAV
    RAV --- ---
    Ona je dnes v Abatone Epica? to mi uslo... a zaroven DarkMoor v Exite...?
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    vy epici.... na Despised Icon se treba nekdo nechystate?
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    nojo, pro mě epica už za dvě:o) resp zatim jen abaton.. epcia přijede až v 11
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Epica už za cca 18 hodin!
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    VITTI:
    jo jednotliva vypravnost byla proste fajna a vystoupeni sse mi libilo, ovsem pokud se ti me prirovnani nelibi, mohla jsi ten clanek napsat za me, nikdo ti nebranil :)
    VITTI
    VITTI --- ---
    DEFILA: no ja si nejak nedovedu predstavit tu tvou epicnost visjak :) je totiz dost divny ze songy vybrane z ruznych alb dovedou dat dohromady epicnost... pokud vsak mas na mysli epicnost kazdeho songu zvlast tak to je normalni vec co o amorphis asi kazdy vi jinak by je neposlouchal zeano
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    VITTI:
    jo, misto koncertu predcitali nove veci ze sve sbirky basni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam