• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    jedu,jedu, jedu ! 3 jmena uzasne velika a Graveworm na odpocinuti !!!

Oslava patnácti let festivalu si žádá pořádné kapely, a to hned od začátku. Mezi prvními čtyřmi jmény figurují buffalští řezníci CANNIBAL CORPSE, hudební génius DEVIN TOWNSEND, atmosféričtí GRAVEWORM a více než avantgardní švédská družina DIABLO SWING ORCHESTRA.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    PUSSYFOOT: nice
    KAYAMA
    KAYAMA --- ---
    No mne sa to riadne pááááči, šikovníí kluciiiii!!!!
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    PUSSYFOOT:
    ze vas ty punk-rocky-metaly porad bavi :)
    a u klipu (respektive jeho TIbet casti) jsem se zase uprimne usmal
    PUSSYFOOT
    PUSSYFOOT --- ---
    Videoksklípek naší kapelky
    http://www.youtube.com/watch?v=WlhxJudpUEA
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Ty vaše Translunarie a Abstract Essence si asi budu muset poslechnout :) Už jen proto, že SSOGE mi přijde hodně dobrý :)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    KJUPCA:
    jo, to bude dobra akce, asi bych jim dal taky hlas, ac tam mamsve oblibence ze Sabathory
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    já na ně jdu neska na soutěž metalgate massacre do matrixu.o)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    KJUPCA:
    veliky souhlas, 12/12 krteji nove CD ve Vsetine, nenecham si ujit !
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    13.11: tam budou ještě abstract essence, genialita sama o sobě... www.bandzone.cz/abstractessence
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    ONANIZER: Za mnou totéž přijede už 13.11. (Translunaria, Arch of Hell a hromada věcí, které neznám... ale SSOGE tam nebude :P)
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    DEFILA: Dobré, dobré.)

Arch of Hell neznám, nechám se překvapit 21.11. na Favále. Hrajou tam samý kokotiny jako SSOGE, DEPRESY (sk), FOB..ale ja tam jdu na genialni Translunarii..
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER:
    muj pohled na akci, kdyby ses nudil

http://www.experience-mag.com/reporty.php?id=40
    VITTI
    VITTI --- ---
    DEFILA: abstracty jsem si oblibil pred metalgate a po ni jeste vic
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    KJUPCA:
    jo abstract jsou velice nadejni.. jsem zvedav co vytvori na tom svem novem CD, docela na nej cekam

JOHN_BEAK:
    z Arch of Hell byli vsichni v jednu chvilu strasne vypleskli, tak jsem jim poslouchal to jejich album a ze by to byl vytvor, ktery by me posadil na prdel (viz treba Mindwork..) se ric neda, album je to pekne, kluci s snazi, rad je nekdy uvidim, ale, ze bych se za nima tahnul 200 km... to asi ne
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    arch of hell jsou výteční ale ještě radši mam Abstract Essence, zkus je.o) a vubec u nás je tuna zajímaýh věcí..
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Arch of Hell jsou špica! Jakmile to jméno slyšim někoho říct, musim se otočit a komentovat...
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER:
    Grind and Roll - oni meli hrat v Prerove(cca 18 km od Olomouce) jeste s Arch of Hell...jsem premyslel kam pojedu, nakonec zvitezila lenost a zustal jsem v Olmiku a prekvpeni bylo velike... ale odezva lidi pitoma. Ke konci na jakousi punkovou veselost parili snad vsichni. Na Smazky, az na par vyjimek, vsici cumeli

a probehl basak spolecne s bubenikem... jsem si rikal, kua ty znam a pak uz jen nazdar, my jsme Smashed Face z Brna :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam