• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Nejede tu někdo spolehlivý a poctivý na ZMoR, kdo by byl ochoten koupit lupeny na MoR 2010 a ideálně bez přirážky je předat, třeba v Praze? Platba předem není problém. Když tak do pošty, díky.
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    JENDA69
    JENDA69 --- ---
    MEPHISTO: No to je fakt, to mě nenapadlo, vymyšlený je to teda pěkně blbě...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    JENDA69: ty voel, to snad pořádá někdo, kdo nebyl studentem vŠ, to budu mít zkouškový..teda...až za rok:-D
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER: jj :-)
    hned se mi ten dil vybavil
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    ukradeny hlasky jsou nejlepsi, no.)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER:
    dobry ctivo - u zemi plnych sandalu gyrosu jsem smichem probudil spolubydliciho :-)
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    Tak konecne jsem napsal ty Nile, ale mame i hodnyho policajta.)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JEBAK:
    jo, Origin a Faceless super veci
    hate eternal jsou podle me hudebne uplne jinde a 1349 je dobry pocin, pro me spis poza, nez neco zajimavyho...
    kazdej mame neco, no
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    DEFILA: origin, hate eternal, faceless, 1349 ...
    A nerikam mlaticka, ale tupa mlaticka.
    RAV
    RAV --- ---
    ten Metalfest je v termine wgt... no super...
    JENDA69
    JENDA69 --- ---
    DEFILA: super, díky;)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JENDA69:
    jo vim, necekal jsem, ze to bude zastitovat pragoconcert... mazec... uz delsi dobu patram po organizatorech
    Ten Metalfest je organizovany stejnou nemeckou spolecnosti, ktera zastitovala Neckbreakers tour, Pagan fest a podobne vypecene akce - mimo jine tam budou vystupovat reunion Decapitated, da se predpokladat, ze ve vsech statech bude svetovy lineup stejny

tudiz - ku precteni tady http://www.at.metalfest.eu/bands.html
    JENDA69
    JENDA69 --- ---
    Stalo se již tradicí, že na Zimním "Masters" se dozvíte kapely, které ve Vizovicích vystoupí následující léto a vstupenky na tento svátek jsou pouze v tento den za nejnižší cenu.
    Ale pozor! Tento den se dozvíte i první potvrzené kapely na zbrusu nový mezinárodní metalový festival - Metalfest open air.
    Zaváděcí cena, platná pouze tento den, bude platit rovněž pro festival Metalfest. A jak to bude datumově příští rok vypadat?
    Následovně:
    21. - 23. května - Plzeň - amfiteátr Lochotín - Metalfest (3-denní mezinárodní metalový festival)
    15. - 18. července - Vizovice - likérka Rudolf Jelínek - Masters of Rock (4-denní mezinárodní rock-metalový festival)
    Letáčky k oběma akcím budou na Zimním Masters of Rock k dispozici. A pozor - speciální akce! Kdo si zakoupí vstupenky na oba festivaly, dostane zdarma DVD - Masters of Rock 2008!

http://www.mastersofrock.cz/www/index.php?lng=cs

Nevít o tom někdo něco?
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    Pozvanka na koncert

[ Masturbace - Sereme na krizi... / concert / 23.11.2009 / CR - Praha - Roxy ]

skurvil som nastavenie eventu a vsimol som si az dnes :-(
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JEBAK:
    hmmm, jen ze zvedavosti, co pro tebe mlaticka neni, kdyz Behemoth jsou?
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    MEPHISTO: Ja behemoth nemam rad celkove, ty studiovky jsou takove obycejne a nazivo je to opravdu jen stupidni mlaticka na vyhazeni hlavy.
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    ED_EDDIE: sakra si me predbehl.. dneska sem se na to chystal to tu vylepit!!!
    ED_EDDIE
    ED_EDDIE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam