• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    A malem bych zapomnel na vyborny debut!
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    MEPHISTO: Driv jsem je poslouchal hodne - nejvic mi srdci zustala Eskhata a Chaosborn. Novejsi veci, zvlast posledni deska, jsou uz takovy...no nevim.
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    se omlouvám ,ale snad mě nepošlete do prdele.. )

Sháním klasickou metal džisku, lépe ale vestu, pokud možno s nápisy,nášivky, pyramidami a pod.. takovou tu oldskulovku.. Potřebuji to jednorázově, takže by stačilo i půjčit. Ale klidně pokud se někdo zbavujete nečeho z mládí.. sem s tím.. za nějaký rozumný peníz..

nebo pokud by jste někdo aspoň věděl, kam se obrátit...

Praha..

pošta.. díkec.. spěchá..
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    MEPHISTO: jj, hlavně jejich novější kousky. Krásně melodický ale pořád ještě trochu tvrdý. Třeba Dominion je naprosto výtečná píseň.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    mimochodem sem se poslední dobou zamiloval do Catamenie..? líbí se to tady ještě nekomu?
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    KJUPCA: hm docela dobrý...:) stáhnu a uvidim...:)
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    co říkáte na crossoverove fratíky Black Bomb A?? na bruálu byli mocný nářez!!!
    http://www.myspace.com/blackbombasong
    a žvé videjko:
    http://www.dailymotion.com/video/xauwql_black-bomb-a-live-171009_music
    VITTI
    VITTI --- ---
    CANDLEMASS: me to jakoze bavi uz vcelku dlouho.. ale je fakt ze ta druha pulka alba me obcas spis sere :) ale jak kdy no..
    CANDLEMASS
    CANDLEMASS --- ---
    VITTI: Jo :-) Sice nevím jak dlouho mě to bude bavit. Ale jako jsem překvapený.
    VITTI
    VITTI --- ---
    CANDLEMASS: parada co? :)
    CANDLEMASS
    CANDLEMASS --- ---
    Poslouchám nový Masters Hammer a normálně se u toho směju :-)))
    PHOB
    PHOB --- ---
    SOUL_RIVER
    SOUL_RIVER --- ---
    Přátelé sháním hudebníky do hudebního projektu. Viz info v profilu. Díky!
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER:
    litujeme :-)
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    Litujte Burning Skies..bude report a fotky.))
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Hoši, vklidu. Už tehdy jsem věděl, že to budu kupovat. Akorát jsem chtěl mít možnost nerušeného poslechu kdekoli i bez netu + scrobblování na Last.fm :)
    PHOB
    PHOB --- ---
    btw a co rikate na nove Dying passion ?
    uz ste je nekdo slysel ? na bandzone maji 4 songy semizda, davali tam prubezne cele album...
    a za 250,- cd+dvd to se docela da myslim :) (nechci delat reklamu :)
    PHOB
    PHOB --- ---
    KJUPCA: protoze prvni desku delal libor, ktery od nich odesel a zalozil ascendancy :)

DEFILA: tak ono pratele zeleneho havrana, aneb jak se nechat zprznit na fotkach... ty o ten "grafik" by se mel stydet za sebe a aj za ne... :/
    joo andrejce vlepit pusu to je fajn :) me hodne prekvapila proste na tom songu... skoda, ze sem na tom krtu nebyl :), ackoliv mam ke vsetinu srdecny vztah :)

JOHN_BEAK: o jeee :/
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JOHN_BEAK:
    ano, jako treba, ze hudba ceskych skupn se nekrade :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam