• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    LOST SOUL - Immerse In Infinity... slysel nekdo?
    dobrej naklep, zajimavej, kosmickej zvuk...ale spoustu melodii jakobych uz nekde slysel... ale nevadi, cenim progresi.. jenom nechapu jak to ten bubenik uhraje.... takova masina, ten je snad rychlejsi nez Sandal z Morbid Anjel
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER:
    neprozrazuj tady nase tajne financni pomery :))
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    ja jdu, ale nefotim..nicmene muzu nekoho zkusit sehnat

jo a kolik je 2x0? :D
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    Jdete nekdo zitra do Melodky na koncert ? v pripade, ze ano a mate vztah k foceni, tak bych velmi uvital vasi pomoc. Odmenou vam muze byt zverejneni vasich fotek na serveru ABYSSzine.com ma vdecnost a plat 2x vyssi nez je na jinych metalovych webzinech bezne :)

kdyztak mi dejte vedet, kdo se chysta a rad foti
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    sice s velikym zpozdenim, ale nejak to CD ke mne hledalo dlouho cestu, takze

DEPRESY - MORPH (Near Death Experiences)

DEPRESY - Morph
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    nejde nekdo do Vidne 17/2 na HYPOCRISY ? - auto nemam (kdyby nekdo mel, rad se svezu :) )
    narozdil od LoG a BBaM kam jedu temer s 100% jistotou, tak sem se mi sice chce, ale samotnemu uz o neco min...
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    COLOMAN: zkus dát tohle do google vyhledávače: dreadnoughts mp3 rapidshare
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    troška veselosti:
    http://www.youtube.com/watch?v=WJ7bkGw7dM8&feature=PlayList&p=5743DEC83FCCEB09&playnext=1&playnext_from=PL&index=64
    ..nejsom moc zručný vo vyhladavani, mohol by volakdo helfnut najst volake Rapidy na ich 2albumy prosim? snazil sa hladat, nenachadzal ziadne seriozne a neverim ze neni nic
    http://www.thedreadnoughts.com/dreadnoughts_albums.html
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    tak jo prival radoby novinarskych plku, aneb INCANTATION, HATE, TORTHARRY, DIVINE EVE, NOCTEM, NERVE; a jejich Vengeful Scapegoat Tour

tentokrat bez prikras radoby vtipnych glos. Spise je dodrzena patologicka strohost literarniho projevu. Vesele a strohe cteni :)

cast galerie je na abyssu, jinak zbytek od fotografa najdete TADY
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER:
    ale jo, ja to Behemoth neberu, mam je strasne rad :)
    je to jen takove zamysleni nad tim, jak by byli znami HATE, kdyby delali totez... nejakou dobu uz je pozoruju a oni marketingovou snahu nevyvijeji, takze na jim je to bud jedno nebo na to spis serou :)
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    to je zase prasopis, sem jeste vozralej nebo co :D
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    DEFILA: hele Behemoth se tam kde jsou dostali sami, nikdo je nevytahl. mozna u nekoho okoukali know-how ohledne provareni se na myspace apod., ale dopracovali se vysoko diky svoji pracovitosti a poctivost, hudbu delaji dal poctive, sami si nosi nastrojovku..nikdo jim nemuze nic vycitat

rozebiralo se to u nas, dokonce jsme o tom meli samostatnej clanek, tusim ze jsem sem daval link..dystak tady
    navazovalo to na diskuzi pod reckou na Evangeliion, je to tady http://marastjakcyp.com/new/?c=3&id=821
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    DEFILA: V zásadě souhlas.

Nerve jsem slyšel jen z chodby, tam nemůžu dost dobře soudit.
    Noctem nebyli zase tak špatní na rozjezd.
    Tortharry mě příjemně překvapili - neznal jsem, nevěděl... Slušná záležitost.
    Divine Eve pro mě objev večera - tihle chlapíci měli něco do sebe, prostě do toho hrábli a bylo to tam.
    Hate - nevěděl jsem, co čekat, po lehce rozpačitém začátku brilantní druhá polovina a zakončení, takže palec nahoru :) Ale Divine Eve pro mě byli o chlup lepší.
    Incantation - charisma těchhle chlapíků jsem nepochopil. Možná to už bylo únavou, ale prostě jsem v jejich songách nic moc nenacházel. Pro mě osobně nejslabší vystoupení večera (odhlédnu-li od Nerve, které nehodnotím).

Ale celkově Strojovna velmi mile překvapila. Těším se na nějakou další akci ;
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER:
    jj, pevne verim, ze kdyby meli stejne promo jako Behe, tak jsou stejne proflakli... ale bez te reklamy jsou vice undeground :)
    ad Incatation - ja sjem cekal strasne moc a zklamalo snad jeste vic... precizene odehrany, o tom zadna, ale neco mi v tom chybelo
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    na report z Incantation jsem zvedavej, od nas nikdo nebyl..tohle peklo zive si neumim predstavit..
    a Hate taky docela jedou, blby maj, ze pochazej ze stejnejch pomeru jako Behemoth
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    MEPHISTO:
    HATE byli tradicne kua narez, ale tady se moje objektivni hodnoceni docela meni v subjektivni, jelikoz je mam vazne rad. Tortharry predvedli jeden z lepsich setu a DIVINE EVE me prekvapili opravdu moc... Nejvic asi zklamali INCANTATION, jejich vystoupeni bylo zvlastni.

Prvni dve kapelky - skoda NERVE, cekal jsem, ze kdyz basak tryzni na base 6 strun, ze to budou vetsi pekla, spis sedy prumer. NOCTEM pro me neuveritelna vtipnost - prevleceni za upiry harasicich na vlne blacku, ktery je roznuty nejakym grindovym motivem. Vysledna akce je rychle odehrana nuda v dementnim kostymu s jeste pitomnejsima textama.

ale za chvili se objevi nejake kvazinovinarske plky, etntokrat je text pojmut s velikym odstupem, snazil jsem se o patologickou pravdu bez prikras, jestli to tomu textu pomohlo nebo ne, uvidis, ma to zcela umyslne strohy nadech :-)

LOJZA:
    jak se libilo?

ONANIZER:
    clanek super, diskuzi se zase budu bavit pri dlouhych vecerech :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    DEFILA: ty brrďo, ještě že sem o tom nevěděl, to bych v práci asi všechny ty pseudomuzikanty umlátil hrablem..:) Byla to pořádná kremace??:)
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    Super článek o drum cheatingu od Tomáše Corna (plus zajímavá diskuze)
    http://marastjakcyp.com/new/?c=3&id=917
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam