• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    _T_
    _T_ --- ---
    animals as leader to je dobry! ja sem tomuhle vzdycky rikal bud progrese nebo math metal...djent tady ctu poprvy..jak se to prosim vas pise?
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    ESELVIRA: cloudkickera znám:)

ENDRUE: to zní docela dobře

ještě z podobného soudku jsem dneska objevil týpka jménem Chimp Spanner, nehraje vůbec špatně:)
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    ESELVIRA: jo a děkuju.)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    ESELVIRA: nejedná, jen by mě zajímalo, jak to zní, všude čtu, kdo to hraje, a jak se to hraje, a že to zní jako djent, ale já stejně netuším o co jde:)

na bulb se ptám, páč se mi docela dost líbí instrumentální verze Periphery, a očekávám, že i ostatní věci od žárovky budou fajn.)
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    PHOBOS99: Pokuď se ti jedná o ten djent, tak začni tou kolekcí z roku 2009.

dema z roku 2004-2008 (Periphery)
    http://fromwisdomtohate.blogspot.com/2009/10/peripherybulb-2004-2008-demos.html

rok 2009
    http://mediaboom.org/mp3/156179-bulb-periphery-new-demo-tracks-2009.html
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    neměl by někdo nějaký pack písniček od Bulb? nechce se mi to po jednom tahat z jeho stránek
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    prosím vás, co je to sakra ten djent? :)

ocenil bych nějaké video na youtube a k tomu čas, kdy tam zazní ten "djent", jinak to nepochopím.)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    tak uz vyslo aj u nas a kdo umi cist si muze zvesela ukratit dlouhou chvili :)
    Now You've Got Something To Die For aneb report z koncertu Lamb of God
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EZECHIAS: Nikomu neberu co se mu líbí, jen se ptám, co se mu na tom líbí. Nic víc..
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    MEPHISTO: hmmm... Who cares? Byla to dobra atmosfera. A je fuk, jestli hrajou Fintroll nebo HammerFall. Na druhou stranu, ja napriklad ocenuju, kdyz je zpevakovi rozumet i na zivaku. Polovina kapel na Metalfestu nic takoveho nedokaze (a ano, protoze to je proste jejich styl). Takze at uz jsou treba takovi Amon Amarth hudebne velice zajimavi, nikdy je nebudu poslouchat tak jako napriklad Ainu, Ayreon nebo treba Blind Guardian.

Kazdemu se libi neco jineho. Coz je jeden z duvodu, proc se Te ani nezeptam, co se libi Tobe. (Dalsim je, ze je mi to uprimne jedno.)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CARTMAN: White Skull nejsou tuctový alespoň zpěvem, kdy nezpívá chlap v těsných gatích a textama
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    A jedno smutný sdělení zkopnutý z "Drsňáckejch kapelek":

Ve věku 38 let zemřel baskytarista skupiny Slipknot Paul Gray | Mediafax.cz
    http://www.mediafax.cz/kultura/3045653-Ve-veku-38-let-zemrel-baskytarista-skupiny-Slipknot-Paul-Gray
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Mně se ze speed metalu líbili asi nejvíc HelloweeN :-).
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    tak Lamb Of God byli najeb
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MEPHISTO: white skull mefe?
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Hearts on Fire je moje oblíbená skladba, ale zbytek HammerFallu mě teď už zdaleka nebere tolik, jako když jsem na nich s metalem začínal.
    Power, speed a heavy metal pro mě má problém, že to všechno zní skoro stejně. Pořád jeden rytmus na bubnech a base. Vokalista, jehož volba příliš těsných kožených kalhot se přímo projevuje na výšce hlasu a nudná sedmiminutová kytarová sóla, která kromě exhibice nepřináší vůbec nic. Nechápu, proč je to tak populární.
    I přesto jsou v těhle žánrech světlé výjimky, jako třeba Sabaton, který má tak polovinu písníček dost chytlavejch a navíc hraje skvěle naživo.
    -
    Na druhou stranu, podobným problémem s nedostatkem kvality trpí vlastně skoro všechny žánry Protože jakmile se stzala muzika komerčním, narhnulo se do ní hafo uch, které se s filozofií "sex, drogy a rock'n'roll" snaží vydělat si. Místo toho, aby přenechali místo těm, kteří dělají muziku proto, že je to baví a těm, kteří muziku dělat opravdu umí.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    MEPHISTO: power metal obecně mě dokáže skvěle povzbudit a nabít pozitivní energií:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam