• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    JOHN_BEAK: Tu jsem přeci odevzdal :-) No a pokud vyhraješ tak ti dají vědět, proto ty kontaktní informace.
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JOHN_BEAK:
    ta brozura se mi roztekla na kasi, kde jsi ji schovaval? .-)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Mohl by se mi někdo, kdo byl na BA, mrknout na takovou tu brožurku, co se dostávala u vstupu? Na stránce s anketou je napsáno kdy a kde mají být výsledky. Rád bych se dozvěděl, kde hledat, jestli jsem náhodou něco nevyhrál ;)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BLAAZEN: tak to ja k blicimu odskocim jen obcas :D
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    DEFILA: Aha, tím se to vysvětluje. Jasný, ale já to tak mám - metal poslouchám protože je tvrdej, na melodickou hudbu se hodí jiný hudební styly :-)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    BLAAZEN:
    hodne vychazeji ze starych Amorphis - jeden ex clen - ne vzdy metal musi byt rozmlaceni xichtu kladivem ;)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MXL: Tak jsem si pustil ty Barren Earth a tedy nic moc, takové melodické, samé klávesy spíš pro holky a hardrockery, ničím mě to neoslovilo.... Asi tak nějak potřebuju v metalu aby to bylo tvrdý :-)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    trocha reklamy
    koncert v Hradci Kralove - MORDOTUA,TEAR IT DOWN, MADGOD, coRPus
    prijemne cteni
    MXL
    MXL --- ---
    Sadist super...stejne jako predloni i letos byl jejich set v dobe obeda famozni a poradatele by jim uz mohli dat sanci v trochu lukrativnejsi dobu...Barren Earth jedno z prijemnych prekvapeni festivalu...jejich melodika pripomina ranejsi Amorphis, ale to bude dano i tim, ze jsou take z Finska...rozhodne byli super...Stejne tak zazarili Sarke s Nocturno Cultem po My Dying Bride, protoze ac pro mnohe neznama a zacinajici kapelka, predvedli skvele sehranou produkci, vyborny zvuk a navic meli charisma jak prase...
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    spis bych uvital klubovy koncert Barren Earth... ale sadist taky fajn, jen doufam, ze uz bez toho hnusnyho sneho/chemo cehosi .-)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    SADIST budou v praze !
    08 Oct 2010 tba Prague - CZECH REPUBLIC

PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    skeletonwitch v práglu
    http://www.shindy.cz/koncerty.php?language=cs&id=c671f05e-c228-405f-8624-820034963641

velice povedený blackened thrash; nic objevného, nic revolučního, ale moc dobře se to poslouchá
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    DEFILA: Já se na GORGOROTH vyložene těšil, jeden z důvodů proč jsem na BA jel a supr, fakt jak zkouška nějakejch začínajcích pankáčů/metaláků, legrační šou. Kluci mají odvahu že s tímhle vystoupí, opravdu pankový přístup. Celou dobu jsem byl za kotlem a výborně se bavil.
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ONANIZER:
    nerikam, ze to z roho reportu jasne neni :))
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    jeste pred komplet reportem z BA post-OEF rozhovor s Čurbym
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    DEFILA: ad mjc, pulka z nich tam byla jen chlastat :D
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JOHN_BEAK:

ono to je tezke, kdyz o tom clovek pise sam. Nechci, aby to vyznelo jak strohy clanek na abyssu (ten lonsky byl proste lepsi a opakovat stejny typ clanku aj letos byla podle me chyba) a taky nechci, aby se to zvrhlo ve vycet kapel a o kazde basnit to ci ono.

Na druhou stranu nevidim problem v tom, kdyz kapela odvedla dobre vystoupeni, proc to nezminit. Nijak si nejsem vedom toho, ze bych vyzdvihoval vsechny kapely (teda krom vecernich bloku a samozrejme GOJIRY :)) ). Je to spise vypis toho jak bylo zahrano.
    Nejlip to maji kluci z marastu, tech tam byl uz od stredy hromada, ktera zaplnila lavici v pivnim stanu a kazdy si neco do clanku pise, to se pak dobre cte :).

P.S. - Ucelem festivalu bylo prodat bez rozdilu vse. Jiste me nenavidi desuplni fanousci skupiny GORGOROTH ve svych temnych dusich a jeste temnejsim spodnim pradle. Ta skupina nehraje nic zajimavyho, tak na ni proste jebu. Ensiferum a dalsi by si mozna neco zaslouzili, ale, kdyz mi to nema co rict, tak k tomu nic nereknu :)
    jo a - nic proti abyssu, sem tam tam tvorim hudebni plky taky, ale aktualni clanek z BA se mi priste nelibil.

jen tak naokraj, najde se tu nekdo, kdo vystoupeni golgoloth sledoval a neposlal se po nem?

dik za reakci
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    DEFILA: Tak aby bylo jasno, že to od začátku čtu. Spoustu těch věcí cítím stejně - hlavně se zvukem a chybějící pochvalou pro těch pár vystoupení, kde se to opravdu povedlo. Fesťák supr, o tom není pochyb. Akorát zkus nechválit úplně každou kapelu, to už zníš jako hudební kritik (kterého jediným úkolem je pomoct prodat bez rozdílu vše).
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    a konecne den posledni a zaver festivalu... cteni z brutalu je u konce -
    Brutal Assault - den třetí

uvitam jakoukoli zpetnou vazbu ;)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    DEFILA:
    myslim si, ze zbytecne prutahy, ale sam s tim nic nenadelam, tudiz cast druha je k precteni zde
    Brutal Assault - den druhý

vesele cteni :)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Mě spíš sere, jak přehodili Sepulturu o den dřív. Si vemte co lidi co tam jeli na ně až na pátek a vono nic... Na ty další změny už trochu lepili po areálu, ale málo (hodil jsem jim to jako feedback do ankety). Takže takhle jdu do toho prostoru jak jsou pódia a najednou si řikam "proč hrajou Sepulturu" a najednou koukám, poskakuje tam negr a jsou to oni. Fakt mě to nasralo, protože měli úžasnej zvuk a já jich viděl jen posledních 5-6 songů a navíc hrozně z dálky a přede mnou dav.
    MXL: Mluvil jsem hlavně s Miraiem. Potkal jsem je tam jednou v pátek večer a pak ještě v Praze na after party. Dokonce jsem si i trochu procvičil japonštinu ^^ Pohoda týpek... Dr. Mikannibal mi přišla že je dost mimo. Ale na pódiu řádí dobře.
    Mirai řikal, že minulej tejden hráli jinde a měli víc času, tak hráli i starší věci. Tady dostali 30 minut, tak si nemohli tolik vyskakovat. Jo, trochu to zamrzelo, že hráli de facto skoro jen z posledních dvou alb.
    KRUTAK
    KRUTAK --- ---
    Necrophagist se prohazovali s již zmiňovanými Mnemic, kteří, dle vyjádření organizátorů, uvízli v koloně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam