• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Nejlepší moment z celýho fesťáku ! Kotel byl fantastickej a zážitek jakbysmet
    http://www.youtube.com/watch?v=CcvUhzongLU&feature=sub
    MXL
    MXL --- ---
    DEFILA: ...no jo, tohle je ze Slovenska, to vis...jinak AE nahod pro zajimavost...
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    MXL:
    na profesionalnosti ceskych klipu letos drzi trumf Abstract Essence... nebo si to alespon myslim :)
    MXL
    MXL --- ---
    Novy klip od DEPRESY se povedl http://www.youtube.com/watch?v=lOUTWWJ4Z3w
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    Nechcete nekdo dva lupeny na Rip fest s Ozzym (28.8.)? Jsou kazdej za 1900Kc do Gold Zone? Tatik dostal horecky z nejakyho debilniho kousnuti a nejedeme. Tak nechci aby to zbytecne propadlo. Lupeny byly koupeny za 2K, davam na kazdym slevu 100Kc. Listky jsou prave v Pisku, ale neni problem nejak dorucit. Zajemci - posta.
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    DEFILA: Normálně v kapse. Mě se věci nerozpadaj.
    BLAAZEN: hmm, takže si ten lístek na Dimmáče asi fakt budu muest koupit >_<
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    JOHN_BEAK: Tu jsem přeci odevzdal :-) No a pokud vyhraješ tak ti dají vědět, proto ty kontaktní informace.
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JOHN_BEAK:
    ta brozura se mi roztekla na kasi, kde jsi ji schovaval? .-)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Mohl by se mi někdo, kdo byl na BA, mrknout na takovou tu brožurku, co se dostávala u vstupu? Na stránce s anketou je napsáno kdy a kde mají být výsledky. Rád bych se dozvěděl, kde hledat, jestli jsem náhodou něco nevyhrál ;)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BLAAZEN: tak to ja k blicimu odskocim jen obcas :D
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    DEFILA: Aha, tím se to vysvětluje. Jasný, ale já to tak mám - metal poslouchám protože je tvrdej, na melodickou hudbu se hodí jiný hudební styly :-)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    BLAAZEN:
    hodne vychazeji ze starych Amorphis - jeden ex clen - ne vzdy metal musi byt rozmlaceni xichtu kladivem ;)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MXL: Tak jsem si pustil ty Barren Earth a tedy nic moc, takové melodické, samé klávesy spíš pro holky a hardrockery, ničím mě to neoslovilo.... Asi tak nějak potřebuju v metalu aby to bylo tvrdý :-)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    trocha reklamy
    koncert v Hradci Kralove - MORDOTUA,TEAR IT DOWN, MADGOD, coRPus
    prijemne cteni
    MXL
    MXL --- ---
    Sadist super...stejne jako predloni i letos byl jejich set v dobe obeda famozni a poradatele by jim uz mohli dat sanci v trochu lukrativnejsi dobu...Barren Earth jedno z prijemnych prekvapeni festivalu...jejich melodika pripomina ranejsi Amorphis, ale to bude dano i tim, ze jsou take z Finska...rozhodne byli super...Stejne tak zazarili Sarke s Nocturno Cultem po My Dying Bride, protoze ac pro mnohe neznama a zacinajici kapelka, predvedli skvele sehranou produkci, vyborny zvuk a navic meli charisma jak prase...
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    spis bych uvital klubovy koncert Barren Earth... ale sadist taky fajn, jen doufam, ze uz bez toho hnusnyho sneho/chemo cehosi .-)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    SADIST budou v praze !
    08 Oct 2010 tba Prague - CZECH REPUBLIC

PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    skeletonwitch v práglu
    http://www.shindy.cz/koncerty.php?language=cs&id=c671f05e-c228-405f-8624-820034963641

velice povedený blackened thrash; nic objevného, nic revolučního, ale moc dobře se to poslouchá
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam