• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    PHOBOS99: looool
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---

super duper kombinace death a viking metalu (melodeath?), která se prostě musí líbit každému metalistovi:)
    KOVOUN
    KOVOUN --- ---
    čau hele muj kámoš chce prodat lístek na adrian belew za 400,- dnes od 21:00 v Retru číslo na něj je:731 763 944
    KOVOUN
    KOVOUN --- ---
    čau hele muj kámoš chce prodat lístek na adrian belew za 400,- dnes od 21:00 v Retru
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    DEFILA: Tak pokud znáš a posloucháš jen posledních (nevim přesně) 3 desky amorphis, pak chápu, že nevidíš v mých slovech význam. Mluvím o klasických Amorphis, alba Land of The Thousand Lakes, nebo Karelian Isthmus. Když to porovnám s jejich novou tvorbou, tak mi jasně vychází, že nová tvorba sou pecky pro holky, z nichž nemaj jedny kalhotky zůstat suchý, kdežto klasika byla krásný...Doom-Death, každé album trochu jiné, samozřejmě.

navíc, samozřejmě že zde zděluji svůj názor, nikoliv "obecný názor", takže si o nich mysli co chceš, brát Ti to nebudu, ani nebudu Tvůj názor špinit, prostě to vidím jinak.

Orphand Land mě moc baví, a zase záleží jestli k této kapeloe přistupuješ..hm...řekněme ze směru mainstreamového posluchače, nebo jestli hledáš něco zajímavého. Hláška všichni se po....je pro mě píčovina. Já mabool mám jako druhé nejhorší album, hned před posledním, kde z klasického soundu slyším akorát Sapari, a možná odraz ve dvou skladbách. Jijnak první 3 alba (nejspíš myslím všechny před maboolem) jsou super, zajímavé "východní" náznaky pronikající do metalové hudby, mabool na mě působí "BuyThisShitMultiCulturalIdiot" dojmem.
    MXL
    MXL --- ---
    ...no tak chlapci! :) Sice nevím, v čem je Amorphis vyměklejší sračka než OL, protože obě kapely jsou poměrně dost melodický... naživo jsem je viděl už několikrát a živá prezentace obou spolků mi připadne rozhodně nadprůměrná...Zatímco poslední CD Finů Skyforger jakoby přešlapuje na místě, tak právě u Orphaned land myslím, že se s The Never Ending Way of ORwarriOR posunuli od Mabool o kus dál a je nasnadě, že spolupráce se Stevenem Wilsonem z Porcupine Tree jim prospěla tak jako kdysi Opeth...Kvůli výletu do Plzně si nejspíš budu muset odpustit Anathemu příští týden v Praze, ale už teď vím, že mi to tu absenci pořádně vynahradí...
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    MXL:
    jedu z Olomouce, nejede taky nekdo? :)

MEPHISTO:
    Ja ti nevim, na prdel vsechny posadilo Mabool a zbytek uz nejak neprekonal tohle album. Nevim, proc nad nimi jasat. Nazivo jsem videl, poprve uzasne prekvapeni, zbytek uz nejak uzasny nebyl. Tudiz reci o srackach bych si nechal pro sebe, jelikoz jsou ciste subjektvni :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    MXL: ty vole, tak to mě mrzí, aby vyměklým sračkám amorphis pedskakovali Orphaned Lnad, to je náser, to už je tenhle rok po několikáté, co bych sšel jen na předskokana..
    MXL
    MXL --- ---
    ...nejede někdo v pátek odpoledne z Prahy do Plzně? Jako support budou ještě Ghost Brigade...Myslím, že by to mohl být jeden z nejlepších koncertů podzimu...

PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    rozhovor s cloudkickerem

Who Is CLOUDKICKER? | Exclusive | Metal Injection
    http://www.metalinjection.net/interviews/interview-cloudkicker

ten člověk je sice sympaťák, ale má problémy s vyjadřováním:)
    VITTI
    VITTI --- ---
    HUGGI: diky. dobrej koncert.. ale steelwing teda hadr
    HOLY_SEAL
    HOLY_SEAL --- ---
    MXL: ale zase kdo to ma, ze jo? :)
    MXL
    MXL --- ---
    HOLY_SEAL: ...no vidis, tak jsem zil dlouhy leta v bludu a jako nactiletej metalak byl spokojenej, ze mam tricko Slayer i Wehrmacht dohromady :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Kdyby nahodou nekoho zajimali fotky ze Sabaton..:)

Sabaton @ 7.11.2010, KC Vltavska
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    HOLY_SEAL
    HOLY_SEAL --- ---
    MXL: Ehm, nerad bych z nekoho delal blbce, ale jen upozornuju, ze tvoje triko Slaytanic Wehrmacht nemelo co do cineni se super kapelou Wehrmacht, natoz se spolecnym turne se Slayer :) Slaytanic Wehrmacht je nazev nejstarsiho UG fanklubu Slayer.
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    plky, plky,reakce a dojmy z koncertu
    Kvelertak, Bison B.C., Coliseum

fajn cteni :)
    TRASHER
    TRASHER --- ---
    ten tank Sodom je super :-D
    HAWRAN11
    HAWRAN11 --- ---

PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    JEAGER666: a sakra, škoda, že už nebydlím v praze:(

tak co, těšíte se?
    JEAGER666
    JEAGER666 --- ---
    PHOBOS99: sedmička ist 007 strahov.....hráli tam ješte s toxic holocaust...dobrej koncert.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam