• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    LOJZA: tak to nemám ponětí
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    ESELVIRA: Nevíte někdo, od kolika (cca) bude HSB hrát? Nebo nějaký odhad?
    UZOVKA
    UZOVKA --- ---
    MXL: kouknu na to.... díky za tip
    MXL
    MXL --- ---
    UZOVKA: souhlasim, jen technicky-mluvil jsem o neobolsevismu a doporucuji se seznamit s jednotlivymi prednasejicimi...HSB budou pecka!
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    vim ze tohle neni inzercni mistnost ale asi se to stejne nejvic hodi sem. Kamarad prodava listek na With Full Force. Tak pokud by měl někdo zájem můžu obstarat.
    UZOVKA
    UZOVKA --- ---
    politické diskuze sem asi nepatří, ale nesouhlasím ani s jedním z vás... jako bolševiky bych je neoznačila, jejich podporu jako smysluplnou ovšem taky ne... pro mě je každý extrém nezdravý, ať je to na kteroukoli stranu... na Heaven shall burn ovšem stejně půjdu, možná je to pokrytecké, ale já je chci zase slyšeeet:-D
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    MXL: myslim si ze podpora antifa je smysluplna... kazdy ma na to svij nazor...
    MXL
    MXL --- ---
    SLOUGH: HSB budou jiste super, ale nejak nevim, co je na ty akci tak smysluplnyho...myslis ty neobolsevicky prednasky? :/
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    UZOVKA: HSB jsou genialni... uz par let je znam... kdo pujde neprohloupi a navic podpori smysluplnou akci!
    UZOVKA
    UZOVKA --- ---
    ESELVIRA: Heaven shall burn jsem měla tu čest slyšet na MoR a musím uznat, že jsou super!!! To mě snad donutí i jít na antifáckou akci:-D
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Pro mně nejkrásnější koncert v hale byla METALLICA v holešovický teď tušim Tesla aréně se Snake pit ( hadí hnízdo) pódiem na ledový ploše a lidi byly kolem na všech ochozech a když Lars bouchnul do bubnu, tak chlapům skákaly nohavice a ženskejm minisukně :))).
    MTHU
    MTHU --- ---
    PONCIK: V O2 Aréně to trpí hlavně kvůli kokotismu pořadatelů. Šacování jak na letišti. Ale zas se musí nechat, že je to přeci jen větší prostor a asi se bojej nějaký mely. A chápu, že třeba na GnR šacovali o to důkladnějš.:-)
    Z akustickýho hlediska to imho hodně záleží na zvukaři. Lidem v kotli je to imho jedno, tam se stejně všechno hádá, a lidi co chodí do těch zadních sektorů pro změnu nechápu :-)
    Na Kiss jsem byl v sektoru někde na úrovni středovýho tunelu a zvukově to bylo cajk. Na Beatfestu to totálně nedával zvukař. Zbytek jsem absolvoval v kotli a tam těžko můžu něco kritizovat :-)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    BLAAZEN: No ta arena opravdu - jakej pán, takovej krám ))). Já tam byl loni na Scorpions a taky jsem z toho neprděl blahem )(. Tohle mělo být venku to do haly nepatří, jak dlouho ta akce trvala ?)).
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PONCIK: Teď kámoš říkal že kapely OK ale Sazka je prý nejdebilnější prostor co se dal vybrat, ani pivo jsi tam nemůžeš vzít.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Byli včera ty SLAYER & MEGADETH ?) A jakou to mělo šťávu ?)).
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    LOJZA: lol
    PETJU
    PETJU --- ---
    LOJZA: Smutna zprava..

Zadnej odpocinek, poradne to tam rozbal, mistre!
    VITTI
    VITTI --- ---
    LOJZA: rest in peace...to už nikdo neumí napsat česky ani hovno? je čestina vážne tak chudej jazyk?
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Zemřel Scott Columbus, bubeník Manowar.
    Rest in peace. Byl to mistr.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam