• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---

[ PSYCHOFAGIST (Ita), Průmyslová smrt, Éá, Got a Wol / koncertconcert / 16.6.2011 / CR - Jihomoravsky kraj - Brno-Veveří, Vegalite ]

Psychofagist - Il Secondo Tragico [2009]
    224kbps|VBR
    Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
    http://www.multiupload.com/42GB7VBN4P
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    patek 13ho, kvetna - HUS23
    nejtonaznejsi vyber z death a trash metalu, vyber do roku 1995
    vybiraji: MXL,A-Trash,Heavyn
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    KLASSIK: no tak rekni aspon neco at se mame cemu zasmat.... vidim ze jsem mel asi pravdu s tou sepulturou co?? :D
    AMEK
    AMEK --- ---
    JOHN_BEAK: Co třeba do češtiny? :-) Ne každej umí anglicky natolik aby rozuměl anglicky zpívaný hudbě.. kor anglickýmu growlu.. :-D
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    SLOUGH: Jak přeložit? Dyť hrajou anglicky, ne?
    Ano, souhlasím, nemůžu objektivně hodnotit kapelu, která hraje 20 let, podle posledních dvou alb.
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    SLOUGH: tu radost ti neudelam. seru na vas.
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    JOHN_BEAK: me to prijde jako by vsichni si mysleli ze vydali jedno album... asi byste si meli poslechnout vsechno co kdy nahrali.. je to jedna z tech opravdu lepsich kapel... asi by si lide meli i nekdy prelozit texty.. myslim si ze ty hodne vypovidaji...
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    S těžkým srdcem jsem se rozhodl nejet ani letos na Metalfest z důvodu neúčasti kamarádů a hloupě načasovaného zkouškového.
    Prodávám tedy lístek (na celý festival) za 666 Kč. Ideální osobní předání v Praze, ale jsem schopen to poslat na dobírku (o kterou naroste celková cena). Více do pošty.
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    HSB mi přijdou jako celkem v pohodě kapela na ten jejich -core, ale že by to bylo nějaký převrtaný, to bych neřek. Nemám je moc naposlouchaný, ale z toho, co jsem slyšel, mám pocit, že se to dost opakuje.
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    SLOUGH: pandort conspiracy
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    KLASSIK: no muzes zacit... Pevne verim ze jedni z prvnich budou sepultura nebo cavalera cinspiracy.... :D
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    SLOUGH: to ti mam vyjmenovat vsechny kapely?
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Dovoluji si nasdílet: Hell - údajně nová nová vlna britského heavy metalu :)
    Zní to skvěle, v pátek 13. je oficiální release date. Docela se těším.

YouTube - Hell - On Earth As It Is In Hell - Hell Human Remains
    http://www.youtube.com/watch?v=inwdGGnoCQs
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    SLOUGH: to bych taky rád věděl..:)
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    KLASSIK: to by me opravdu zjimalo co je pro tebe dobre pokud si myslis ze HSB jsou sracka...
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    KJUPCA: co na jedno brdo... to je totalni sracka! :(((
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    abych řek pravdu tak mi trochu přijdou furt na jedno brdo a ne moc originální ale šupa to je, živě mě to baví.o)
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    vcera mi kamoska poustela nejaky HSB a zas tak vodvarenej jsem z toho teda nebyl... takovej prumer...
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Mě se mnohem víc líbí cover téhož od Eternal Tears of Sorrow. Je to sice tvrdý ale ne agresivní jako u HSB. Ta písníčka má být smutná, k čemuž agresivita IMO úplně nejde, ale každej se projevuje jinak :P U mě tu původní verzi zabíjí čisté vokály, ale zůstává mi respekt, protože vymysleli tu hudbu pod tím :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam