• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    KJUPCA: co na jedno brdo... to je totalni sracka! :(((
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    abych řek pravdu tak mi trochu přijdou furt na jedno brdo a ne moc originální ale šupa to je, živě mě to baví.o)
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    vcera mi kamoska poustela nejaky HSB a zas tak vodvarenej jsem z toho teda nebyl... takovej prumer...
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Mě se mnohem víc líbí cover téhož od Eternal Tears of Sorrow. Je to sice tvrdý ale ne agresivní jako u HSB. Ta písníčka má být smutná, k čemuž agresivita IMO úplně nejde, ale každej se projevuje jinak :P U mě tu původní verzi zabíjí čisté vokály, ale zůstává mi respekt, protože vymysleli tu hudbu pod tím :)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    MXL:
    jj, to je fajn remake
    MXL
    MXL --- ---
    ...kotelna pri HSB se postupne menila na saunu...nejlepsi predposledni skladba Black Tears od Edge of Sanity...
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    HSB dobrý minimálně za tu cenu ;) Dlouho jsem si tak nezaskákal. Teď zas zpátky k trochu konverzativnější hudbě ;)
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    jj, neteř píše, že jsou luxusní, a já tam nejsem :(
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    je to v programu na strankach... 20:40-21:40
    CIHLAR
    CIHLAR --- ---
    LOJZA: Neoficiální info od známého. Měli by hrát jako poslední, mezi devátou a desátou večerní...
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    LOJZA: tak to nemám ponětí
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    ESELVIRA: Nevíte někdo, od kolika (cca) bude HSB hrát? Nebo nějaký odhad?
    UZOVKA
    UZOVKA --- ---
    MXL: kouknu na to.... díky za tip
    MXL
    MXL --- ---
    UZOVKA: souhlasim, jen technicky-mluvil jsem o neobolsevismu a doporucuji se seznamit s jednotlivymi prednasejicimi...HSB budou pecka!
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    vim ze tohle neni inzercni mistnost ale asi se to stejne nejvic hodi sem. Kamarad prodava listek na With Full Force. Tak pokud by měl někdo zájem můžu obstarat.
    UZOVKA
    UZOVKA --- ---
    politické diskuze sem asi nepatří, ale nesouhlasím ani s jedním z vás... jako bolševiky bych je neoznačila, jejich podporu jako smysluplnou ovšem taky ne... pro mě je každý extrém nezdravý, ať je to na kteroukoli stranu... na Heaven shall burn ovšem stejně půjdu, možná je to pokrytecké, ale já je chci zase slyšeeet:-D
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    MXL: myslim si ze podpora antifa je smysluplna... kazdy ma na to svij nazor...
    MXL
    MXL --- ---
    SLOUGH: HSB budou jiste super, ale nejak nevim, co je na ty akci tak smysluplnyho...myslis ty neobolsevicky prednasky? :/
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    UZOVKA: HSB jsou genialni... uz par let je znam... kdo pujde neprohloupi a navic podpori smysluplnou akci!
    UZOVKA
    UZOVKA --- ---
    ESELVIRA: Heaven shall burn jsem měla tu čest slyšet na MoR a musím uznat, že jsou super!!! To mě snad donutí i jít na antifáckou akci:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam