• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PHOBOS99: jo, taková vesnická Sonisphere :D)
    JOHN_BEAK: právě kvůli Salamandře zvažuju účast ;-)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    LONESTAR: Innocens už zase hrajou? Pak poreferuj.
    Dymytry o dva řádky nad Salamandrou, to se pozná mediální propagace...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LONESTAR: konkurence sonisphere? .)

mimochodem, jak to vidíte s letošní sonisphere? u mě momentálně naprosto převládají zápory před klady.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Tuto sobotu - Ro(c)k na vsi ;-)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    a nezpivali moji oblibenou "Paint the devil on the wall"

jinak ArchEnemy nic moc (taky nezazpivala moji srdcovku "Day when you died"...)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    REFLEX: moje taky, opět mě nasrali s písničkou Higher Than The Sky, když rozezpívával lidi 5 minut, stejně jako na každým moru co sem je viděl za posledních 6 let..
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    Rage jsou skutecne kvalitni
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak Rage na Metalfestu splnili me ocekavani, ja tu kapelu proste muzu!
    SEPHIRA_6
    SEPHIRA_6 --- ---
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Ahoj, predem se omlouvam kdyby to sem nepatrilo, ale snad me neukamenujete a prispevek tu nechate :)
    Nabizim 4 listky na System of a Down do Berlina 15.6. - duvod prodeje je nemoznost ucasti na koncertu kvuli zkouskam a prijimackam. Cena za jeden listek 2250Kc, mozne smlouvani. Zajemci prosim piste na mail luk.pekarek@gmail.com
    PS: pokud byste tuto nabidku rozsirili mezi sve zname budu vam velice vdecna :)
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Jo tak na tyhle kluky se začínám těšit :) V pátek!

YouTube - ‪Kanál uživatele ACCEPTTUBE‬‏
    http://www.youtube.com/accepttube#p/f/0/yOwCqkUmags
    LUKY
    LUKY --- ---
    PHOBOS99: To je zběsilé otagování :D
    A díky za ten viking metal. Šlo to dobře tak si to jdu poslechnout.

DEFILA: No...vypadá to, že vážně živě nehrají.
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    jinak z Brna to tu asi nikdo necte, ale kamosi Brutally Deceased hledaj koncert v Brne na 1.9.2011 (day off v ramci tour), takze zahrajou za cestak.. "Co se týče podmínek tak potřebujem klasicky pujčit nástrojovku od lokální kapely (Kytarovou a basovou bednu + základ bicích) a nějakej cesťák tak 1200,- bude uplně v pohodě. A aby někdo udělal poctivě promotion po Brně no aby přišli nějaký lidi......"

sám jsem tou dobou mimo republiku a není to tady komu svěřit mi přijde. leda snad nějaký metalpunx, ale pokud vím, tak united crusties s pořádáním sekli a pro loser crew to asi nebude to pravý vořechový..kdybyste někdo věděl, tak pošta

jo a BTW, Žlába (vox BD) je po létě zpěvákem v Heaving Earth a na kytaru tam bude hrát Jarda Šantrůček z Imperial Foeticide..
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    LUKY:
    Roka Hassa Radio je vyborne album....
    rad bych je dal nekdy nazivo, ale vzhledem k tomu, ze maji spoustu hostu na nahravce, tak se to asi moc nepovede
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LUKY: super, už to stahuji.

takhle jsem to našel otagované na stránce, kde bývají tak 2 - 3 tagy u alba

industrial, experimental.black.metal, electronic.black.metal, hungary, avantgarde.black.metal, symphonic.black.metal, folk.metal, black.metal, avantgarde.metal, metal, jazz, neoclassical

:D
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    Legend - Fröm the Fjörds

LeteckaPosta.cz Sdílejte Posílejte soubory leteckou poštou - Poslání souboru - Zde nahrajte svůj soubor
    http://leteckaposta.cz/985082237

kdyby s tím byl problém, zkusím to dát někam jinam
    LUKY
    LUKY --- ---
    PHOBOS99: :-D to je silene, ale ted tu melodii nemuzu dostat z hlavy. Hodil bys to prosim nekam?

Mne ted zaujali Thy Catafalque
    YouTube - ‪Thy Catafalque: Köd utánam (HD) (Official Video)‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=CVVfuGuolD0

tak je pripadne muzu na oplatku hodit nekam ja.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    viking metal z roku '79 O_O

Legend - Fröm the Fjörds

YouTube - ‪Legend - The Wizard's Vengeance‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=bvv7gu0UKd0

kdybyste měli zájem, tak by to možná mohl nějak někam nahodit :)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PHOBOS99: To bylo pošťouchnutí, prostě mě zarazilo jak někdo po poslechu City nebo Heavy as a Really Heavy Thing může říct že je nejlepší Alien. Je mi jasný že je to věc názoru. Tvrdší rozhodně většina death metalu neni, brutálnější ano.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    BLAAZEN: většina death metalu je mnohem tvrdší než SYL .)

a ano, muzice z toho "objektivního hlediska" (to je to, k čemu je potřeba si něco o hudbě přečíst/naučit se) moc (resp. vůbec) nerozumím; z toho subjektivního ale ano - prostě poslouchám, co se mi líbí a neposlouchám, co se mi nelíbí .D
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PHOBOS99: Zjevně muzice moc nerozumíš :-) Neni ani tak tvrdá jak SYL mají být, protože to má být "nejtvrdší kapela na světě"
    LOJZA: Já to beru jako další jeho desku, na nějaký vývoje seru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam