• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    HALELUJA
    HALELUJA --- ---
    HEAVYN: hele morbid angel (na to, že je mám rád) mě moc neuchvátili.. přišel mi mizernej zvuk a tak nějak ledabyle odehraný - ale je to můj subjektivní názor. kluci tu píšou opak
    KOCKUT23: to je klasickej problém brutalu.. totalně omezenej čas bez možnosti přídavku. většina kapel hrála na můj vkus moc krátce :D
    JOHN_BEAK: aarrggghhhh já chtěl five-pointed star!! :D
    ONANIZER: jo pivo mi přišlo taky mizerný.. a hlavně ty 0,4 kelímky bleee
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    HALELUJA: nojo oni tam byli i septic flesh kua, pro me to byl top koncik v abatonu co tu byli nedavno a co morbid angel?
    HALELUJA
    HALELUJA --- ---
    psát už jo, ale mluvit fakt nejde.. :D
    brutal byl mazec. dokonec i v pohodě počasí. hromada lidí. hromada kelímků ve stanu. utraceno spoustu peněz. vypito až moc alkoholu :)
    kapely masakr - pro mě nej septic flesh - splnili očekávání, mayhem nejlepší divadlo, as i lay dying masakr kotel a dagoba na závěr luxusní tečka :)
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    KOCKUT23: to by me taky zajimalo, podle me jeste nikdo nemuze poradne mluvit ani psat :)
    KOCKUT23
    KOCKUT23 --- ---
    co pocity a zážitky z Brutal Assault ?!?
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    hun folkmetlovina
    DALRIADA - Hajdútánc (2011) official clip - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=9F7b4skyUy4&feature=related
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    jo z Prahy
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    zitra odpoledne odjizdim smer Brutal, pokud by mel nekdo zajem tak mam tri mista v aute volna...
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    zhanam texty od http://www.arkona-russia.com/en/ediscography/ najradšej všetky, popripade teda co by sa našlo... náhodou? nekdo? gugl? diky!
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    PHOBOS99: Díky za zpětnou vazbu. Se zpěvem chceme začít víc pracovat, aby střídal víc poloh a víc "hrál" s ostatními nástroji. Co se týče kytar, tak platí to, co jsem už psal v předchozím příspěvku, ještě na to nemám dostatečné "know-how". :) Jinak je to naše nejpomalejší skladba, další budeme nahrávat svižnější.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    PSYCHOUSEK: mně se to prostě nelíbí. zpěv je naprosto nudný a neoriginální, kytary nevýrazné, bicí na mě až moc pomalé. naživo to samozřejmě může znít úplně jinak a kdybyste měli koncert v okolí mladé boleslavi, tak bych zašel, ale co jsem slyšel na bandzone se mi nelíbilo
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    PETJU: Jasně, taky bych to rád víc nakopnul, ale byla to moje první zkušenost s nahráváním a mícháním všech nástrojů a ještě úplně nevím, jak toho dosáhnout. :D Věřím a doufám, že další vyzní líp. Každopádně díky za poslech!

DEFILA: Díky za opravu. Zadával jsem odkaz jako obvykle, kde se tam bere ta adresa nyxu? Jak jsi to zadal ty?
    PETJU
    PETJU --- ---
    Carniwhores..
    Chybi mi tam vetsi basovej duraz. Chtelo by to vice "naslapnout".
    Ale celkove velmi dobry pocin!
    PETJU
    PETJU --- ---
    DEFILA: Diky ;)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    PETJU:
    protoze to z nyxu odkazuje spatne (respektive je nedriv adresa nyxu a pak az spravna adresa) takhle ->> MORDOTUA
    PETJU
    PETJU --- ---
    PSYCHOUSEK: Not Found

The requested URL /bandzone.cz/mordotua was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

:/
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    Potřeba dema se stala silnější než naše dlouho udržovaná tajemnost, a tak jsme se rozhodli zpřístupnit světu ukázku naší tvorby. Na http://bandzone.cz/mordotua lze dopřát uším sonické pohlazení našimi líbeznými melodiemi, které se snoubí s tklivou lyrikou pojednávající o lásce, něze a přátelství. Při výrobě jsme ctili DIY étos, domnělé nedostatky je tedy nutno vnímat jako umělecký záměr. :)

RETUSHE
    RETUSHE --- ---
    retushe | Masters of rock 2011-14.7.-17.7.2011 – rajce.net
    http://retushe.rajce.idnes.cz/Masters_of_rock_2011-14.7.-17.7.2011

tady pár cvaků, jsou to spíš takový opilecký momentky,ale něco z kapel se taky najde :)
    RETUSHE
    RETUSHE --- ---
    JOHN_BEAK: ta pagan aliance me mile překvapila, moc to neposloucham, ale fakt mě to bavilo. a co bych ještě vypíchla tak to byli audrey horne v sobotu, někdy dopoledne (zabijácké), pecka..jezdime uz asi 7 let a tohle bych řekla byl jeden z nejlepších ročníku. příští rok výroční 10tý ročník, tak jsem zvědavá co bude tahoun ?:o)
    MXL
    MXL --- ---
    JOHN_BEAK: ...no s Amorphis uz se poznavam asi dvacet let...i kdyz jsem je na MoR nevidel, predpokladam, ze se vystoupeni neslo v podobnym duchu jako loni v Plzni s Orphaned Land...celkem se mi to i po 4 albech s Tomim Jousenem libi, prestoze se chlapci zacinaji opakovat...zato kdzy zpival Pasi Koskinen, bylo kazdy album jiny a kapela mela vetsi kule podle me...ale porad nadprumer i dnes...Arkonu jsem taky parkrat videl...Masha je spravna pohanska vlcice :))
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Já tam jel hlavně na Moonspell a Finntroll+Eluveitie a kromě nich se mi opravdu hodně líbili jen Rhapsody of Fire. Z mně neznámých pak Arkona.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam