• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    KULICH
    KULICH --- ---
    Pro fanoušky kořenoví a stromoví...

Gestalten
    http://shop.gestalten.com/lord-of-the-logos-382.html

Mam ji doma a muzu jen doporucit, je radost si v ni cist :)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    DEFILA & LOSTINSPACE: ok dík.
    LOSTINSPACE
    LOSTINSPACE --- ---
    PHOBOS99: dobře děláš, byl jsem na nich v berlíně a nelitoval jsem, jen to chce opravdu šikovnýho zvukaře na ty 4 kejtry, chvílema to bylo takový zahuhlaný. Na sedmičce šatna funguje, takže batoh neni problém. Věřim, že to tam bude dobrej mlejn na ten prostor, enjoy \m/
    Kvelertak - Kvelertak [OFFICIAL VIDEO] - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=GELuxStCSpc
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    PHOBOS99:
    neco vzhledu satny tam bylo, stejne jako neco vzhledu piva :}
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    v pondělí jdu na kvelertak do 007. nikdy jsem tam nebyl, tak bych se chtěl zeptat, jestli je tam šatna na lístky s možností odložení baťohu. nevíte nědko?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    PONCIK: jo, něco na tom bude :-))
    SADDAM
    SADDAM --- ---
    Moje řeč, rozhodně Motorhead, tohle je prostě paráda...

Motorhead - Iron Fist - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JcS4fKwN3k0
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    KINGFISHER: No Mtorhead přeci, Max ještě cen nasbírá habakuk, ale s Lemmym to může za hodinu šlehnout .).
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    teda Soulfly :-)) ... Max je prostě sepoška a hotovo :-))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    nemůžu se rozhodnout mezi sepoškou a motorheadama...

Vote for the Most Anticipated Release of October 2013
    http://noisecreep.com/vote-for-the-most-anticipated-release-of-october-2013/
    HIDESPY
    HIDESPY --- ---
    Zdravým všechny metalový nyxáky. Jsem tu nový tak se chci tímhle představit! :)

05: Týr - Hall Of Freedom - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=c6SjtyGcKTQ
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LUKY:
    LOPIK:
    Určitě a rád se kouknu jenom nevim proč každýmu tak děsně vadí to že si tam někdo něco fotí,pochopim tak u kapely co má zánět spojivek případně českejch podržtašek z produkce co se bojí že dostanou zvyjeb ti se obvykle o podobný piczoviny zajímají mě z pohledu řadovýho návštěvníka zajímá kombo zvuk/playlist/jak moc je narváno v sále/fronty na pivo/,obdobný kraviny jako co kdo kde fotí a nefotí nechávám přísavkám co se tímto živí.

JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Mimochodem, kdyby někdo chtěl lístek na Orphaned Land (Úterý 01.10. Praha, Exit-Us), prodám za 200 (novej je za i tak supr 250, popř. 300 na místě). Lístek jsem kupoval před prázdninama, ale teď se mi koncert překrývá s výukou. Už jsem je viděl na Brutalu, kde sebou přinesli biblickou potopu.
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Když už se tu tak diskutuje, přihodím ještě jeden diletantský názor:
    Taky bych si rád někdy užil hudbu, ale metalisti většinou řvou, tleskaj do rytmu (Češi spíš mimo rytmus nebo na první dobu), tlačej se na sebe a tak obecně.
    Fakt se mi líbilo, když přijela Tarja s orechestrem, mohl jsem se pohodlně posadit, zavřít oko a jen poslouchat. A doma jsem si pak nemusel měnit oblečení a mejt hlavu, protože jsem nesmrděl jak trafika.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    TALPENNY: Blbost zmrdstvo - zmrdstvo je to od dementů co nedokážou pochopit, že když je tam cedule jako kráva ať nefotí, že to znamená že nemaj fotit. Když na ně nezabere nic jinýho, než je vyhodit, co se dá dělat.. Já spíš obdivuju produkce, který dají tu energii do toho, že podobný věci hlídaj - ono to nebaví nikoho, hádat se s nějakýma sobeckýma jantarama, co si myslí že se z nich musí všichni posrat..
    LUKY
    LUKY --- ---
    TALPENNY: Kdyz uz spousta lidi nema na vstupne, proc jim jeste kazit zazitek z koncertu, na ktery tezce setrili, sviticim mobilem/fotakem?

btw: mrkni na [ FOTO z koncertů [ a jiných akcí, kde světlo dělá své ;) ] ] ... jedna fotka akreditovaneho fotografa zachyti atmosferu mnohem lepe nez dlouhe video divaka.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BLAAZEN: No skoro na každý akci se mi stane že tak dva tři lidi nedorazej kvůli tomu že jim z takovejch anebo makovejch důvodů nezbyly prachy,zřejmě jiná society to víš my prostý plebs žmoulající v umouněné levé ruce lahvový Argus a v sepraném tričku závistivě s kručícím žaludkem pozorující u merchu privilegované s čerstvě nakoupenými vinyly a drahými kořalkami v doprovodu chichotajících se děvčat v zánovních oblečcích z Nosferatu,žijeme v krutých časech :D
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    TALPENNY: Rozesmálo mě to "v dnešní době kdy spousta lidí nemá pomalu ani na vstupný" :-)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    WIKKTHOR: No v dnešní době kdy spousta lidí nemá pomalu ani na vstupný je tohle utopie stejně jako bys chtěl aby si všichni co něco žerou kupovali origo a nesosali to všude možně,exhibové,ženský etc. vždycky budou chtít videa/fotky který nebudou sice moc kvalitní ale budou je mít hned doma na hadru se kterejma pak budou masírovat od Rajčete přes Xichtboook,to jsou prostě lidi,tohle vnímám jak boj proti větrnejm mlýnům a stejně tak to pochopily i produkce co kromě vybranejch akcí proti tomuhle nijak extra nejdou,víš co je z tržního hlediska pro provozovatele festu takový několika tisícema lidí nasdílený video studentíka jak ho po zemi táhne styl ruce nohy ochranka a za nima jde další gorilka co má v jedný tlapě kameramanův Iphone a v druhý dotyčnýho vřeštící starou?Sebevražda,taková je prostě doba,přirovnal bych to třeba k Čechům co vstávají na dovolený v pět ráno aby si dali na lehátka k moři ručníky čímž je samozřejmě pro ostatní neranní ptáčata- hosty blokují,pekelně to sere personál,normální lidi ale nikdo s tim nic nedělá protože to škodí kšeftu a když je zprudíš tak ti nejenže už nikdy nepřijedou ale ještě dají na net dají takový recenze který další odradí,kšeft je kšeft:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam