kvalitní a skvělej heavy metal neni o textech o mrtvolách a zabíjení.
pokud se chcete bavit o pozérech, tak Manowar. Ti od 2006 strašně..zpódiovatěli.
Ale IM - ti si jedou furt ten kvalitní rychlej nářez.
tohle vlákno většinu času jen čtu kvuli tipům na něco, co neznám, ale držkovat na IM se mi nelíbí. Ta kapela si podle mě nikdy na nic nehrála, jedou si to svoje, baví je to, při koncertech je to čistáí energie (kterou výše zmínění manowar ve 2006 taky ještě měli).
ale srovnávat IM s kapelama, který jsou škatulkově někěde jinde, je podle mě pičovina. Oukej, někomu přijdou kvuli textům jako jemňouškové, ale zase, pro vás, maj texty..a ne jen refrény mezi kterejma jsou tři věty. není mi 40, ani 30, ale prostě... mám pocit, že z těch textů zde, že srovnáváte IM a třeba Soulfly nebo Deathangel / metaliku. Je to uplně něco jinýho. OK, IM jsou pro vás měkkáí hudba, ale cpou vám to? Na to, jak jsou známý, jakej maj background, tak mni nepřijde, že by se někdy vnucovali (jako třeba hammerfall).
Mám v sobě dvě lahve vína. Proto sem píšu.
mám rozepsný další odstavce o tom, jaký tu melou lidi sračky..a nevím, jak to říct, ale posledních osm let objíždím všechyn ročníky fesťáků od brutalu, přes metalfest po masters a samostatný konícky přes široký spektrum, ale prostě... ani nevím, co prostě..asi to víno..
zpoětně děkuju vám všem za zajímavý tipy, ale IM není pro nerdy. ?:D