• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    JOHN_BEAK: Jak jsem mohl zapomenout zmínit Cruadalach?
    DRSH
    DRSH --- ---
    REFLEX: ja ted slysel THE TOWER z Prahy, doom metal a dost me to bavilo
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    REFLEX: Arch of Hell, Silent Stream of Godless Elegy, Rimortis, Tisíc let od ráje, Ador Dorath...
    WIKKTHOR
    WIKKTHOR --- ---
    REFLEX: není to úplně české, ale Salamandra.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    CARTMAN: chápu to tak, že od headlinera se hodne ocekava, takže potom je vetsi zklamani u tech, co cekali neco jinyho nebo tak. kdežto od malych kapel, ktere skoro nikdo nezna, se nic moc neceka, takze spis jde o vesmes pozitivni reakce a emoce, pokud jde o zajimavou věc.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    HAWLIS: libi se mi jak na spouste kapel totalni schoda a na dalsich totalne opacna zkusenost... tisic lidi tisci chuti :)
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    HAWLIS: Jj me to ted taky napadlo kdyz jsem koukal na ten tvuj prispevek v tom druhym klubu :D
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    BEOWULF_CZ: ja myslel ze je rec o Krabathor...
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    HAWLIS: jako combichrist a hedaliner ceskyho festivalu je celkem protimluv :D
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    BEOWULF_CZ: jo, docela to šlapalo. a dali je na hlavni stage, protoze slo o jednoho z headlinerů vpodstate, takze nejen hlavni stage ale i playtime.
    jinak svuj report jsem zkusil nejak napsat vedle..
    [ HAWLIS @ ROTTEN METAL UNDERGROUND --> DEATH // hardcore // thrash // avantgard // black // etc. ]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TALPENNY: vsak vystoupily jen aby zpromovali tu svoji knizku co se ji prodalo pet vytisku mezi patnact tisic lidi... zas takovej ejakulat to nebyl.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    REFLEX: Kurtizány z 25. avenue, moje nejoblíbenější, ale tušim už nehrající.).
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    jsou nejaky dobry cesky metalovy kapely, to je oblast mnou nedotcena ;]
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BEOWULF_CZ: Snad jediná chyba byla že byli možná nejukecanější po Ignite ale zřejmě z toho byli paf taky tak nějak
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    TALPENNY: Haha kluci zafungovali jo? :D Jsem koukal ze je dali na hlavni stage...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BLAAZEN: Zvláštní ročník,jedna z top kapel Combichrist to jsem nečekal teda.Krabathor je zpátky každopádně
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    TALPENNY: No tohle chápu, ja a moje okolí vyrůstalo spis na Krabathoru, nez Benediction, horn skull tričko měl snad každy, stejne jako kazetu Lies a Cool Mortification, koncertu jsme zažili nepočítaně, takze je to pro nás nostalgie a hvězda cislo jedna.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    Jako já si vůbec při tom šílenym line-upu nedovedu představit kolik bude lidí :D
    A korunu tomu dali když je na main stage Krabathor místo Benediction v tý garáži bude asi TROŠKU pres
    M4LL0RY_KN0X
    M4LL0RY_KN0X --- ---
    Jen tak nahodou, kdyby se nekdo chtel svezt zitra na Brutal autem z Prahy (moznost se svezt i zpet v noci), tak mam jedno volne misto v aute. Vyjezd kolem pul ctvrte odpoledne.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Nechystate se nekdo ve stredu odpoledne / vecer z Praglu autem na Brutal?, nechce se mi tahnout se sockou, tak bych se svez, benzin klidne zaplatim celej to neni problem. Pripadne piste do posty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam