KAMCZA: Nemám ráda když se tu vynášej do nebes lidi co si to nezasloužej.. O mým hraní se nevyjadřuju jako o nejlepším, ani takový není, ale myslím, že poznám dobrý mix a taky dokážu zhodnotit jak se která slečna propaguje oproti tomu co ve skutečnosti umí.. To co dřív obě předváděly bylo k smíchu a ne k poslechu (i když to bylo na poslech dobrý, ale ostatně to srovnaný bpm a PC umí dnes velmi dobře maskovat žeano) jestli je to dnes jinak, je to jedině dobře... Nevidím důvod, proč bych se neměla opřít do lidí, kterým se PR blejská samými superlativy "nej" a "best" a pak přijde culící se kočička co o hraní zavadila snad jen náhodou... Když se podíváš do historie doskuze, uvidíš, že jsem kritik. Umím lidi i ocenit, ne jen shazovat (jako někteří jiní zde na nyxu) a vzhledem k tomu, že tohle je odvětví, ke ketrému mám co říct, tak říkám... Nemám dojem, že bych se tím nějak shazovala... Možná v tvých očích, ale víš kde mi to je.. Můj názor to nezmění, to změní teprv to, až je uslyšim hrát jednou pořádně...
AKISAN: Nemám co závidět - Maztaha? polonahý bitchpromo photos? :)