• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    dekuji mocmoc, bylo to velmi uvolnujici, mno mimochodem bych do toho sel v patek vecer zase, prida se nekdo???
    LILY
    LILY --- ---
    Joo, i pro mne to bylo moc pekne privitani na navsteve v rodnem mestecku.. :)
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    I já velmi děkuji....krásné, doufám, že do budouvna něco podobného zasejc podnikneme :-)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Diky vsem, byl to silny zazitek a moc se to vyvedlo! Osobne to pro me byl fantasticky konec pracovniho tydne. TReba na takovou partu lidi narazim i v Praze, chodil bych pravidelne.
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    pokusím se dorazit k té kašně....
    KHANDOMA
    KHANDOMA --- ---
    Dorazim kdyžtak v průběhu... Jestli to neva, tak kolem osmé nejspíš. Já jen, že u kašny v sedum určitě nebudu.
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    SHKRK: OK prijdu driv asi tak na sestou... tesim se ¦)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LORIMUS: takzezto adresa jest skrivanova 12 zvonek Krnova, prijde jeste jirik(nikoliv vsak rangdrol) a mozna zuza, takzezto to celkem vypada na peknou seslost :) mno asi max bych videl tak 10 lidi aby jsme se tam pekne vesli. Prijdi klidne i driv pokud budes mit cas.

pro ostatni, co takhle sraz v sedum v luzankach u kasny a ja bych vas tam vyzvednul

PAKOK: mno az budes v brne tak se ozvy
    KHANDOMA
    KHANDOMA --- ---
    Už se to nějak vylouplo? S dnešním srazem a časem? Když mi to vyjde, ráda bych se zúčastnila...
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    ja bych se tedy pripojil na dnesni vecer a prisel bych tak na sedmou ci drive-co skrku muze byt? a donesu i kapky pavlince...

SHKRK: a btw kolik tam sneses lidi abych vedel komu jeste mam dat kdyz jsme zatim ctyri z nyxu a pavlinka. A napis mi pls jen pro jistotu adresu-trefim tam z luzanek ale abych vedel... + jmeno na zvonku(tu cink?)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    mno mel bych asi doplnit nejake info: zpivat se tu muze max do 22:00 ale to je vazne max. Zitra by to bylo mozna aji lepsi, at stihnu sobotni zk., myslite ze to pujde nejak zkombinovat aby to vyhovovalo vsem???
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Vidim to nejdriv tak od 8. Nebo sobotu.
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    teď to po sobě čtu.....myslela jsem jedno v kolik hodin...a doplňující informace ...nejlépe po půl sedmé
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    ahoj, já jsem raděj pro ten pátek - tedy zítra večer jedno kdy. Sobota se mi už tak nehodí.
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Napiste mi na vas do posty kontakty (mobil).

Takze spis v patek nebo sobotu?
    Me by asi o neco lip vychzel patek vecer...
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    whaaa tak doufam ze to nepadne kvuli mne... kdo se teda hlasi krom lorimuse????
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    oj! ja muzu na ten vecer jak bylo psano.... driv jsem busy
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LORIMUS: souhlasim:), takze v sobotu si dame sraz treba v luzankach??? Navrhnete kdy, ale v 18:00 bych mel jit na zkousku, takze nejak driv prosiiim...
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    Ja jsem pro! v patek by to mozna bylo lepsi ale myslim ze oba terminy by sli... jen misto---mozna u skrka kdyz bude souhlasit.
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Halo brnaci!
    Jak by jste mohli chteli zaalikvotit tento vikend - konkretne patek vecer nebo sobotu?
    Mihnu se na chvili Brnem...
    Tak se tesim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam