• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    PAKOK: jj taky jsem to tak pochopil...
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    ELZA: Mozna je bota v tom, ze v sekci Payment je zminena castka 8200 Kc.
    ELZA
    ELZA --- ---
    GOBERS: ale tak to jsi spatne cetl, to nestoji 8000, to stoji 1480 kurzovného... plus ubytovani, a to je na domluve... a jidlo taky:-)

Jojo, jedu, snad:-)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    ELZA: Vikendovy kurs za 8000 jsem zatim jeste nevidel. Nepocitam akce v zahranici, kde ovsem i hotel stoji nasobek toho co u nas.
    LALINA
    LALINA --- ---
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ELZA: Ok, nic proti. Rad verim, ze existuji vikendove kurzy, co stoji taky pres osm tisic, ale na takovych me tuplem nikdo neuvidi. Uvidime, co bude stat treba letosni Bohemia cantat.
    ELZA
    ELZA --- ---
    Gobers: jak to?? takovehle kurzovne jsem vetsinou videla u vikendovych akci a ne u petidennich, plne vyuzitych....??
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Ahoj, neprijdu, jsem v Praze a Brno naplanuji nekdy za par tydnu zrejme. Zkusim by s vami alespon duchem.
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    ahoj tak nakonec nedorazím...dovyrábím dárek mámě k svátku...jedu tam zítra či v nědělu
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    prijde dneska nekdo???
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ELZA: Prijde mi to HODNE drahe...
    ELZA
    ELZA --- ---
    Ahoj, přátelé zpěvu, nejen alikvótního, pokud ještě váháte, jestli se přihlásíte nebo ne, tak jsem chtěla říct, že možnost je ještě do 4.3.2008 se přihlásit....(http://www.overtonechoir.eu).
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    tak koho mam ocekavat???
    LILY
    LILY --- ---
    SHKRK: Já dozajista nemohu. Mám školu, teda shiatsu.
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    jo jo takle to docela vyhovuje...já zatím můžu:)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    co takhle pristi patek zpivanicko, doufam ze to rikam dost dopredu :)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Ahoj Brňáci, neděje se něco v úterý v Brně nebo okolí. Budu v úterý pracovně v Brně, tak si říkám, že bych pečoval i o duchovní složku osobnosti :-)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    zvu vas dne sdo yachtu kde zazni nejen alikvotni frekvence
    ELZA
    ELZA --- ---
    Ahoj kamaradi a pratele alikvotniho zpevu. Kdo jste si oblibil, slysel, ci vubec nestihnul poznat Wolfanga Sause, tak vám posilam pozvanku na petidenni akci s timto zpevakem. Muzete se zučastnit týdne s alikvotnim zpivanim v Podebradech. Je to v týdnu od 24 do 29.brezna. Více se můzete docist na www.overtonechoir.eu
    (http://www.overtonechoir.eu) nebo se me zeptejte.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam