• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    LILY
    LILY --- ---
    Tak ten další víkend, tj. 18.-19.10.?
    LALINA
    LALINA --- ---
    PAKOK: to jako pondělí???
    LALINA
    LALINA --- ---
    jeste mala vzpomínka na prazský festival...fotky se mi tam řadej pněkud podovne, tak s tím počítejte

http://s55.photobucket.com/albums/g140/lalina_doll/2008_09_13-14_alikvotni_fest/
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    LILY: zrovna víkend 10-12.10. asi budu zevlovat v jižních čechách, ergo v brně nebudu.
    pokud někdo hodí i jiný termín tak klidně přijdu na skupinovou "séanci" :)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    SHKRK: 11. je moc brzo, co 13.? :-)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    pow wow
    LILY
    LILY --- ---
    SHKRK: 10. nebo 11.10. Šlo by?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    BROZKEFF: dobra otazka:) se k ni pridavam???? misto muze byt klidne u nas... ale kdy???
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Tak hele, co takhle tu omezit to spamování :)

Brněnská zpívací sekce -- kdy a kde? :)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    LALINA: Díky za pozitivní zpětnou vazbu :)
    SHKRK: Lidi bavte se tu česky, já vám vůbec nerozumím :-DDD

Musím zkonstatovat, že si vždy vzpomenu na session u vás. Až budu mít cestu do Třebíče, zkusím to protáhnout na návštěvu Brna...
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    mno tooo nevim, jeste se z toho budu nejakou dobu vzpamatovavat
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SHKRK: gratuluju k preziti a vyleceni.... =) ses uz zase ptacek zpevacek, ju? =)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    DARJEEL: zas mesic budu nabirat co jsem za minuly tyden ztratil:)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SHKRK: vyblil se dostatecne? =)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    jo, rikam, transformacni po vsech stránkách..i co do pocasi .-)

no copak se nemuzeme v Brne sejit na podzim? pada teda náš oumysl uplne? co na to brnenská sekce?

ja tam jedu na dalsi akci 11 - odpoledne - jinak dopoledne bych mohla a navecer taky... jeste ted poladit ten nocleh...
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LALINA: he:) vubec nevim, ja nakonec dojel na urobora:) ... bylo to paradni rozlouceni s letem:) a presne tak se stalo ... dnes uz je podzim:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    SHKRK: mluvili jsme v kuloárech o seslosti v Pakárně .-) jak to vypadá?
    LALINA
    LALINA --- ---
    KATHAKOMBO: no loni na Nových Hradech , kde jsem Hykese videla a slysela poprvé, ve me zustal desivej dojem práve díky Kořínkové a velkýmu vedru v sále... ale vedro by se dalo :-))
    Tentokrát jsem mu (po dobrém dojmu z diskuse) chtěla dát dalsí šanci, když jsou z neho vsichni tak odvaření :-) jenže kdyz ohlasili prestavku a odložení a mela bych hodinu cekat .. a zahledla jsem pricházející prekladatelskou megastar, celej ten lonskej zazitek se mi pripomenul a odesla jsem v klidu, s vedomím, že tohle fakt vzdávám jaksi..omluvitelně :-)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    jj, minuly tyden byl opravdu plny transformaci:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    PAKOK: jo ta hele, kočko, jak jsme mluvili v metru vcera, tak ja jsem to tedko rano v práci zkusila nechraplavě a udrzet hlas vejš a uz tam místo tý cirkulárky zazněla ta něžná fletnička, jupí .-)))))) díky, ses dobrej ucitel:-) aspon pro me:-)*
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam