• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    LALINA
    LALINA --- ---
    LALINA
    LALINA --- ---
    jedna malá pozvánka:
    Chystá se "Zpívání u Lalíny" - cca - 4-7 lidí, vést nás bude Pakok, v případě jeho event.neúčasti zaskočím já anebo někdo povolanější, kdo se případně zúčastní. Půjde o přátelská setkávání, kde se bude znít, mručet, zvučet, případně se k tomu dají zapojit a další aktivity podle momentálního naladění. Je to zadarmo, den zatím nebudeme určovat , prostě az se sejde pár lidí, tak to bude.
    Tady [ Hlasem ku zdraví aneb jděte a zněte .-)))) ] bude termín vždycky viset v záhlaví.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    PAKOK: ohledne prekladu zkus ID continuity
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PAKOK: To je náhodou docela solidní cena. Pokud jsou to normostrany. ;-) Já s ním teď budu komunikovat ohledně možnosti českého překladu té jeho bible alikvotního zpěvu.
    LALINA
    LALINA --- ---
    GOBERS: jo aha:-)... no ja si ho zamilovala prakticky okamzite, jenom jsem ho uvidela, jeste jsem od neho neslysela ani hlasku... ale nejak mi souznel..lidsky
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    GOBERS: Ale CDčka se Sausem jsou třeba z koncertů Pražského znění. Taky jde o to na co má čas, a když ta cesta není průchodná, tak netlačí na pilu. Viz třeba co jsem se s ním bavil o překladu jeho knížky do angličtiny. Mimochodem nevěděl bys o někom, kdo by přeložil 150 stránek z Němčiny do Angličtiny za 1000 Euro? :-)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    LALINA: Saus je prostě skromnej a tečka. Nějaký moc a nemoc bych neřešil Gobersi.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LALINA: No třeba že už strašně let čekáme na to, až vydá CDčko a on se k tomu pořád nemá, protože pořád piluje a piluje a nikdy mu to není dost dobré...
    LALINA
    LALINA --- ---
    GOBERS: co znamena, ze je skromnej az moc?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    LORIMUS: jezis, promin,mas recht;))))))))))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    ostatně není nic prirozenejsiho, nez kdyz clovek zmení nazor, žejo? Kdyz reaguje podle aktualni situace... kdyz je hvezda hvezdou, tak ji mame rádi, kdyz uz jen zije ze zásluh a fláká to, tak jsme zklamaní...co je na tom divnyho:-))
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    DARUMA: Co to má být za provokaci? :-)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    DARUMA: Ehm...
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    A co na to Amrhein? :-D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    STUART_HAMPLE: No jo, ale Saus je zase skromnej až moc...:-D :-D :-D
    LILY
    LILY --- ---
    LORIMUS: Hned mi to přišlo divné, jelikož dotyčný tvrdil něco v tom smyslu, že už na něj nehodlá jít.
    Takže tobě se to líbilo? :)
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    RANGDROL: sry to nebyl ten stejny-v ostrave byl tvu sparing MC(nechci psat jmeno).
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    RANGDROL: A který to byl? :-D
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    LILY: byl to ten stejny;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam