• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    LALINA
    LALINA --- ---
    to je fakt, ja prostor mam a nikdo se nikdy u me nesleze .-/
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LILY: diky patri vsem, jelikoz kdyby nebyl zajem, tak by byl prostor prazdny:)
    LILY
    LILY --- ---
    CHLADA: Je to spíš takové setkání přátel, známých i neznámých. A sem tam se zadaří a vyluzují se společně nějaké zvuky. :))
    A dík patří Shkrkovi a Jantře, kteří poskytují prostor pro tyto příjemné dýchánky.
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    BROZKEFF: aaaha... vstup tam bude, ale netsim kolik...
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    SHKRK: Mám pocit že dotaz směřoval na ten koncertík ve ZR, tam se IMHO něco platit bude, ne?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    CHLADA: :) neplati se nic, je to jenom pratelska seslost:)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    CHLADA: poslechnout, ci zapet... Oci jsou ti u zpevu neposlouzi :-)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    SHKRK: vy budete na modrejch dnech? tam jsem chtěl jít taky, kdyby mi do toho nevlezla jiná akce... :)
    CHLADA
    CHLADA --- ---
    SHKRK: Mohl bych se přijít podívat. Bude tam nějaké vstupné?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    CHLADA: he, ted o vikendu(v sobotu) prijed do zdaru:) mame tam v ramci festivalu takovy koncertik...
    jinak co se tyce tech seslosti:
    ad1)kdyby nebylo vedeni lorimuse, vypadalo by to asi uplne jinak
    ad2)rekl bych ze jde hlavne o poslouchani a improvizovane pridani se
    ad3)prijdi, rad poznam nove lidicky
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    CHLADA: chich, o víkendu se můžem sejít i v tom žďáru :e)
    CHLADA
    CHLADA --- ---
    Vy, co chodíte na ty srazy, jste všichni talentovaní zpěváci a neradi mezi sebe berete nějakého zpěváka, kterému to moc nejde; nebo se vždycky sejdete jenom tak ze srandy a nevadí vám, že občas nějaký tón ujede? Vede to tam někdo? Zpíváte něco předpřipraveného nebo hlavně improvizujete? Mohl bych se někdy přijít podívat, jak to vypadá? Ikdyž na víkend většinou jezdím z Brna do Žďáru, ale čas bych si snad udělal.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ELZA: Zase, zase, zase když jsem mimo ČR!! Kurník! Tak alespoň pozdravujte Honzu Staňka.
    LILY
    LILY --- ---
    BROZKEFF: Jéé, to se mi hodí, je to zrovna jediný listopadový víkend, který taky můžu. :)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Jsem pro to udělat v Brně další skupinovou seanci,
    osobně můžu až v termínu 15./16.listopadu.
    ELZA
    ELZA --- ---
    Ahoj, po delší době sem dávám zase nějakou pozvánku. Všichni, kdo budete chtít a moci přijít, jste srdečně zváni.
    LALINA
    LALINA --- ---
    PAKOK: pakok, stehuj se do Brna neasi, takovy angazma se jen tak nesezene! :-)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    GOMCHEN: Hele přestěhujte se do Prahy, o někom vím :-D
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    PAKOK: No jasně, výzva, apel...Pražácí, pojďte se domluvit ať si taky zabékáme :-)
    GOMCHEN
    GOMCHEN --- ---
    Všechny vás tu zdravím a omlouvám se za naléhavou inzerci.
    Hledáme člověka s hudebním cítěním do kapely (Swayambhu), nejraději hráče na didgeridoo, který umí i zpívat (alikvotně = ideál) a v případě potřeby zabubnuje a nebojí se zvuků tibetských mís (zaučíme). Prostě hledáme tvořivého člověka, kterého baví improvizace i zkoušky, a je z Brna. Didgeridoo samozřejmě není podmínkou, důležitá je dobrá práce se zvukem, ať už se to loudí z čehokoli. ;-))) Domluva v poště.
    Ještě jednou se omlouvám a děkuji všem za pochopení.

P.S. Onehdy jsem zahlédl z tramvaje člověka se třema rourama a tričkem, na kterém byl nápis - něco jako: "Lidé, zněte!". Nebyl to někdo z vás? :-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam