Dost už, nechte si vaše preference někam jinam...
Kdybych já se měl vymezovat vůči někomu kdo mě sere, kdo mi nesedí nebo kdybych měl reagovat na někoho, kdo se mi v nějaké diskuzi nelíbí, tak nebudu mít čas na nic jinýho... ale já se mám rád a nechci si ničit nervy, navíc myslím, že jsou i užitečnější věci, než takovýhle p**oviny řešit... třeba si někde zazpívat.
Navíc jsem ne zcela pochopil zdejší nevztahy a animozity - Lalina někomu z vás nedala, že se do ní tak navážíte? Z její strany neshledávám nějaký závažný kiks, kvůli kterému by se muselo tolik vyšilovat - ale taky si všímám toho, že dost alikvotních zpěváků je zřejmě emocionálně ne zcela vyzrálých a stabilních, navíc působení alikvotů na lidský organismus samo o sobě je poměrně silné a ne vždy musí člověku přinášet prožitek "nesmírného vnitřního míru, klidu, lásky, harmonie, vyrovnanosti atd."
A v poslední řadě - jsme dospělí lidi a nemusíme si tu hrát na "hajlíček světlíčko" a na to, že všechno musí být dobré, bezproblémové a Světlé - to je cesta k tomu přivodit si pěknou psychózu...