• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Samo že není nezbytnost zpívat v kapli, dá se to i jinde... ale pokud to jde, proč toho nevyužít. Stejně tak můžu argumentovat třeba - dám příklad - tím, že si můžu poslechnout nějakou pecku hrající z mobilu z předpotopního repráčku, stačí to, samozřejmě, nicméně mnohem radši budu poslouchat z dobrý aparatury. Myslím, že to není zmlsanost.
    LALINA
    LALINA --- ---
    chci se sejit, abysem mela moznost zpivat alikvoty. ne duvod, ale možnost.. a ne jednou za pul roku..to je o nicem, ale myslim, koukám a vidím, ze zpivaci sangha je nad nase sily...
    LALINA
    LALINA --- ---
    no samozrejme! dyt to rikam jasne..jinak doma ted delam jinou praxi a nemůzu delat vsechno najednou...
    navic ve vice lidech je to zpivani mnohem lepsi...viš?
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    LALINA: To skoro vypadá, že se chceš sejít abys, měla důvod cvičit a zpívat alikvóty. Určitě to je jinak. Já si alikvóty zpívám doma běžně, kaple je pro mě příjemná změna, ale nebudu na ní bazírovat.
    LALINA
    LALINA --- ---
    muzem zkusit Zoe, ale nevím... a co se sejit proste jen tak:
    vite, vy mi tady pripadate, ze jste trochu ztratili v tom vedeckem pojetí.a tratil se vam smysl toho zpivani... alespon u me nejde primarne o to, jak úúúúúžasný budou ty alikvoty nekde v akustickym prostoru, coz je sice skvely a tak dale, ale pro me je dulezitejsi to, že si časteji zazním, budu používat telo, orgány, je to pro me lecive... je mi v podstate fuk, kde to bude, nejsem primarne nastavena na "výkon"..umeleckej dojem a tak dale... kaple je super nadstavba a díky bohu za ni, bude-li, ale to neznamena, že jindy jinde to proste nejde...jsem pro praxi i ve všedni den, nejen ve svatek... kdyz prijdu do kaple po pul roce, stejne ze me nic kvalitniho nevypadne..pokud nebudu cviciát si o samte doma, coz nebudu, pac tedko delam uplne jinou praxi...
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Musíme ještě trochu překecat Goeberse, aby nám domluvil půjčení klíču na dálku :-)
    Já se už moc těším!!!
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    jdeme do toho!
    LALINA
    LALINA --- ---
    PAKOK: jasne, nekdo se tu ohánel kaplí .-))
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    HA! Brnaci se houfujou! Co na to my Prazaciii? Nedejme se zahanbit :-)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    doresime pres postu, bo z toho jeste vyleze anketa a to bych uz vazne nezvladl :-)...
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    na mne neco leze, tak nevim ;-|
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    SLAUGHTER: ok, jaké místo teda

a) stránská přes to všecko
    b) konečná 4ky, nevím neznám
    c) pod mostem u ústavu Kociánka - tam to zase znám já, že to zajímavě rezonuje
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    BROZKEFF: jen kvuli tomu, ze ti nevychazi napad s mistem?! Neblbni broskvicko :-)... Cirkus bude!
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    SLAUGHTER: na které straně?
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    mhm

tak jelikož to je celé takové nějak rozpačité tak bych to asi protentokrát zrušil .)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    konecna 4ky pod mostem :-)?
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    BROZKEFF: zpival jsem na stranske hodnekrat(neb jsme tam chodily pravidelne bubnovat) a rekl bych ze ty prostory jsou fajn na bubny(neb je to dlouha a lehce siroka akustika tak ze ideal na basy) ale na alikvoty ktere potrebuji(samozrejmne idealne) akustiku vysokou-tedy prostory na vysku dimenzovane. Tak ze na stranske bude mit zpev echo(plus souzvuky ohledne odrazu od sten) ale nejake vymazlene vyssi alikvoty se konat nebudou.
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    BROZKEFF: s tim mas pravdu ale ver ze pokud neni idealni teplota a vlhkost tak ad1 nevyloudis to co by sis predstavoval, ad2 hlasivky tim docela trpi (alespon ty moje)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    SHKRK: tydle prostory mají docela konstantní teplotu v létě v zimě, to by muselo být fakt hodně teplo, aby se vytopila i jeskyně :)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    BROZKEFF: vlhko a chlad nedela hlasivkam moc, dobre, tyhle prostory bych nechal az bude pekne teplo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam