• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    LALINA
    LALINA --- ---
    LABRADOR: ty zijes v bludu, ze k alikvotnimu zpivani musis mit operni hlas nebo co? :-)
    LABRADOR
    LABRADOR --- ---
    GOMCHEN - to zní zajímavě, s nádobím já (zatím) problém nemám, protože máme velkou vanu. V prvním stupňi na základce jsem taky zpíval ve sbóru, ale dneska mě někdo slyšet....to by i ty zdi utekly :o))
    GOMCHEN
    GOMCHEN --- ---
    Labradore, mejt nádobí, když umíš alikvótně zpívat....tsss...když budeš zpívat i při jídle - nádobí si ani netroufne se ušpinit!!! ;-)))))
    LABRADOR
    LABRADOR --- ---
    LALINA - a kdo ti bude doma mejt nádobí? ;O))))
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    LALINA: takze moje moudra byly jako posledni kapka... ;) To je super!!!
    Tak namyslenej abych tvrdil ze je to moje zasluha nejsem ;)
    GOMCHEN
    GOMCHEN --- ---
    Lali, ty už jsi taky objevila alíkovi kvóty hlasu? Bezva!!! ;-)))
    LALINA
    LALINA --- ---

PAKOK: teprve po tom WS, jak jsi mel, se mi to vsechno predchozi od Marka a Gomchena a Anmeima secvaklo dohromady a jupí... mam radost jako Venclovsky kdyz preplaval kanal La Manche:-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    ja se prave pred tydnem naucila zpivat dvojhlasne..konecne poradne:-)) jupíííí

ted uz chlapa nepotrebuju vubec k nicemu, checht! :-)))
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Ja se tedy ozvu, ja tu vasi britkou kritiku Marka taky nesdilim. Netvrdim ze je to nejuzasnejsi clovek pod sluncem, ale ma spoustu veci odzitejch a rozhodne co se tyce popularizace nekterejch veci v CR tak ma velky zasluhy.
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    imho by mu dost pomohlo keby nachvilu nechal tak new-age nezmysli a dal si semester akustiky na mat-fyze...
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    ke kritice marka bych se pripojil, ale taky jsem na nem zacinal ;)
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    stuart_hample: presne...ja mam od neho knihu o tychto veciach a tiez mam pocit ze je tam az prilis nepodlozenych (casto aj nezmyselnych) new-age sraciek...
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    DEADCAT: tvl hucet do tunelu alikvotny zpevy .. stejne decka sjizdej v prenatalu noise, hluku se nezbavis, a tak by zaslouzlila rovnou vystavit radny rychte, at maj co delat ;)
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    lungpa: ty jo to vypada uplne uzasne:)) Skoda ze to mam tak daleko... uz ted lituju.
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Vlastu Marka známe, i jeho povídání. Pro naprostý začátečníky je to opravdu fajn, bere to celkem komplexně, ale z pokročilejšího hlediska, nepřináší vůbec nic nového a některé jeho názory jsou jednak dosti zastaralé a jednak naivní...Ale pokud člověk bere jeho povídání jen jako prostředek, nikoli jako cíl, jako informaci, nikoli jako věrouku, se zdravým skeptickým rozumem a shovívavostí vůči jeho prazvláštnímu lehce sebestřednému temperamentu, pak to celkem ujde :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Jo Prisel jsi pred mesicem o prvni cast, vcera byla 2.
    Ja to vcera nestihl, anzto nejak vyslom, ze jsem do 9 hod mel prednasku vlastni na hodne podobny tema.
    DEADCAT
    DEADCAT --- ---
    prednaska bola vyborna, je to cast nejakeho cyklu, Marek rozpraval velmi komplexne, v suvislostiach a bol strasne prijemny. Nabuduce bude prednasat o tom, ako mimina v prenatalu vnimaju zvuky a hudbu a ako maminka moze pozitivne emotivne naladit mimco alikvotnim zpevem. zistim termin ak by mal niekto zaujem..
    DEADCAT
    DEADCAT --- ---
    dnes sa idem pozriet na manesovu 87 v prahe, prednasku o tibetskych misach, alikvotnim zpevu a lecebne energii hudby tam bude mat Vlastimil Marek
    20:00hod
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Wow, dobrá zpráva :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam