• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Koral: Pry, tys me rozesmal... ;)
    KORAL_9
    KORAL_9 --- ---
    Bude tu mít kurzy Wolfgang Saus (Aachen, Německo). Prý je dost dobrý...
    http://alikvotnifestival.cz/cz_2005_duben.htm
    LALINA
    LALINA --- ---
    TABRIS: a Mirka to ví? :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    TABRIS: se nevykrucuuuuuuuííííííííííj !
    LALINA
    LALINA --- ---
    STUART_HAMPLE: na "srazik" neprijdu, ale trebas bude nejakej sraz nebo seslost nebo tak neco se naskytne a to bych prisla celkem rada, budu-li moci:-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    TABRIS: ne jakekoli, ale nepatricne a irelevantni, "človííííčku" :-)))

btw: jsem nevedela, ze mas s Gomchenem díte, ty tajnustkari :-))))
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    A do třetice všeho dobrého, pro nějaký hromadný srazík se taky přimlouvám. S Tabrisem si pěkně zabrumláme, s holkama zase zahvízdáme a bude to..... ;-)
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Jinak, co se WS alias workshopů týče, vzhledem k tomu, že po velkém zářijovém alikvotním festivalu Pražské Znění byli všichni naši hosté (alias alikvotní zpěváci, hráči atd.) nesmírně nadšeni, každou chvíli sem někdo ze zahraničí jezdí. Kupříkladu Chris Amrhein tu bude počátkem dubna. Jeho workshop bych všem začátečníkům mimochodem moc doporučoval, on opravdu dokáže člověka rozezpívat. Já jsem všechny základy pochytil až od něj. V květnu tu bude Wolfgang Saus, v červnu Mirco Grosser a Avalona, počátkem února tu byli Lothar Berger a Claudiha Gayatri...prostě to jede. A samozřejmě se pilně připravuje i druhý ročník Alikvotního festivalu, který proběhne opět začátkem září.
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Pokud je mi známo, tak učíme akorát my, Tashi Deley a pak alikvotní sbor Spektrum Honzy Staňka (který je ale spíš klasickým sborem, alikvoty nejsou jejich alfou omegou). Pak jsou různí nadšenci z různých koutů republiky, z Brna Swayambhu (což je takové "dítko" Gomchena a Tabrise), ale nevím, jestli taky alikvoty vyučují. Pokud chceš, kontaktuj mě v poště, já ti řeknu co a jak...(sám jsem jedním z hlavních lektorů přes alikvoty v TD).
    LALINA
    LALINA --- ---
    TABRIS: Tabrííísku, mohl by jsi pouzivat normalni reci ceske, tedy nenaduzivati zdrobnelinek tam, kde nejsou opravdu opodstatnene? Velmi bych ti byla vdecna, bracho!!! :-)))
    DEADCAT
    DEADCAT --- ---
    LALINA: jo, co je WS? :)

all: kam v prahe ist aby som sa naucila alikvoty? viete o nejakej open skupine, pripadne dobrovolnici ochotni pomoct?
    LALINA
    LALINA --- ---
    LABRADOR: workshop..takova seslost, kde se neco dela:-)))
    LABRADOR
    LABRADOR --- ---
    LALINA - vím, že nemusím mít hlas jako Careras.
    Co je WS?.....firma stejného jména, prodává struhadla.
    LALINA
    LALINA --- ---
    mno ja jsem to tak trochu objevila uz driv, ale jenom jako neco, co jsem slyslela nejspis jenom ja a technikou, ktera neni ta spravna (ted zpetne kdyz se na to podivam, tak vidim, jak to bylo..chichi, nesikovny a primitivni... nehotovy a tak... )

a po tom WS jsem vlezla do sprchy a...spustila:-))) páni, to byla sila... a dalsi den jsem trenovala a pilovala techniku hlavne tak, abych to delala naprosto uvolnene bez namahy, pac rozhodne nechci ochraptet:-)) a taky zkousim nejen ty zvuky vydavat, ale je modulovat do ruznejch melodii kazdou zvlast a to jednak pri normalnim zpevu a jednat i pri tom nizkym brucivym...

a zaroven s tim se ucim ty vibrace a energie, co vznikaj rozvadet do tela a eternyho tela tak dale...cilize jako vsechno najdenou da se rict ...tuhle jsem byla po hodince tak rozvibrovana, ze jsem potom nemohla chvili ani usnout..a to jinak usnu kdykoli..i po caji a proste po vsem:-))

bylo a je to uzasny dobrodruzstvi, jako kdyz clovek vi, ze neco umi a zna, a prave se na to rozvzpomnel..a ted uz jenom lehce a postupne odkryva to, co davno duverne zna:-)) proste me trebas v jednom oakmziku, kdyz jsem brucela, napadlo zazpivat vysoce a ten alikvot aby byl rezavej jako cirkularka........a udela jsem to. hotovo.

objevuju ted uzasny moznosti a prostory a svety a uz malicko se snazim rozvzpomenout se, jak to bylo s tim trojhlasem:-))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    LABRADOR: ty zijes v bludu, ze k alikvotnimu zpivani musis mit operni hlas nebo co? :-)
    LABRADOR
    LABRADOR --- ---
    GOMCHEN - to zní zajímavě, s nádobím já (zatím) problém nemám, protože máme velkou vanu. V prvním stupňi na základce jsem taky zpíval ve sbóru, ale dneska mě někdo slyšet....to by i ty zdi utekly :o))
    GOMCHEN
    GOMCHEN --- ---
    Labradore, mejt nádobí, když umíš alikvótně zpívat....tsss...když budeš zpívat i při jídle - nádobí si ani netroufne se ušpinit!!! ;-)))))
    LABRADOR
    LABRADOR --- ---
    LALINA - a kdo ti bude doma mejt nádobí? ;O))))
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    LALINA: takze moje moudra byly jako posledni kapka... ;) To je super!!!
    Tak namyslenej abych tvrdil ze je to moje zasluha nejsem ;)
    GOMCHEN
    GOMCHEN --- ---
    Lali, ty už jsi taky objevila alíkovi kvóty hlasu? Bezva!!! ;-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam