úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
BUKACEK
FRHR
HEELENA
HEINZZ
HONDZIQUE
KAJUSHE
KOZLIKK
MIUSOVA
ONDRASM
PIZMA
PSYBER
SHERIFF
TEEREZKA
VKLF
_VOJTECH_
_VYKUTALENA_
Terez a Ondra zase o rok mladší
Chatička pohodička
Takže čau nazdáár zdravim, zdravim!
Chata zde:
49.172076, 14.724297
V gůgl mapách si můžeš také najít kemp Krkavec, který se nachází kus od chaty, na stejné příjezdovce.
Na poslední chvíli jsem se rozhodla vytvořit soutěž o nej retro kostým. Aneb šáhni bábě do skříně! Vím, že je to trochu opožděně, ale to dáme. Na chatě se také něco najde. Soutěž proběhne v pátek večer, výherce se může těšit na odměnu!!!
Dále:
Jídlo:
Na programu bude také jídlo. uděláme jednu hromadnou polévku (já, Anet?..) až přijedeme. Jedno jídlo bych moc ráda hodila na Barcu (jelikoz vím, jak jí to moc baví :))) obojí samo vege. No a také gril se najde, můžeme ho v neděli, nebo i v průběhu soboty rozjet, podle toho jaký bude hlad a kdo bude aktivní. :) Nějaká ta pomazánka se také najde, jednohouby atd dáme.
Pití:
Pro velké i malé piče bude sud. Slož na něj samozřejme do prasátka. Ty ostatní tvrdší záležitosti necháme na osobním, svobodném rozhodnutí každého rekreanta. Kdo má svůj oblíbený půllitr, může přibalit.
Spánek:
Dalším bodem v programu je spánek. Kvalitní spánek pohodlně zaručen celkem 16cti zájemcům. Po případné verbální (či neverbální) komunikaci se lze o postele podělit. tusím, že nás bude více, tudíž by bylo vhodné si vzít i nějakou tu přistýlku s sebou. Přikrývka pro vážné zájemce v ceně pobytu (kusů tak 10?).
Můžete si vzít i bačkůrky.
Teplo:
Rekreační zájezd začátkem března si vyžaduje nějaké to zateplení objektu. Tudíž na každé auto kupte jedny brikety a mělo by to být ókáčko.
Dojezd:
V jakém seskupení se poskládáme do aut, to bych vyřešila v následné diskusi. Já, Ondra, Anet přijedeme dříve v pátek, abysme připravili teplo, vodu a wellcome drink.
Zváni jsou všichni s dobrou náladou. Doufám, že jsme pozvali všechny, co jsme pozvali :)
Těšíme se!!!!!!! Love, peace, mír, láska
EWUSHA
---
---
17:47:21 1.3.2019
My se čistě z rodinných důvodů omlouváme :-) Užijte si oslavu. Všechny moc zdravíme.
KROBAS
---
---
16:50:59 1.3.2019
taky vse nej;)
SMOKINGVENCA
---
---
10:17:08 1.3.2019
přeji vše nej :)))
SHERIFF
---
---
16:45:56 27.2.2019
S vařením počítám a už se těším!
HEELENA
---
---
14:49:19 27.2.2019
jejej, to me mrzi, take nedavam :( uzijte si velice a vsechno nej!
HEINZZ
---
---
14:42:37 27.2.2019
tyjo tenhle víkend je hrozně nabitej a už sem/sme bohužel přislíbili účast jinde.. = ( škoda a užijte!
KAJUSHE
---
---
14:26:16 27.2.2019
Dikes za pozvani, uvidim jak se zivot posklada, kdyz to vyjde rada dorazim.) A neco navarim.
PHRASE
---
---
13:57:07 27.2.2019
Cauda kamaradi, preji krasnou oslavu a vse nejlepsi!, ja budu mimo CR. Poradne to roztocte :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam