• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    CNV
    CNV --- ---
    Ty seš těma našima dílama úplně posedlej, prosím tě. Musím říct, že mě to svým způsobem těší... takové pozornosti se člověku hned tak někde nedostane. Jestli řekneš kouzelné slovíčko, možná sem opravdu nějaké dílko dám ;)
    DOP
    DOP --- ---
    ZABIAS: proste si nasadyl ladku moc visoko a nikdo si sem netroufa nyc dat, protose bi to v porovnany s tvimi vitvori vipadalo vyce nez trapne.
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Kazdej da radsi fotky do normalniho auditka nez sem do takovyhleho silenstvi.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    nejvic me stve ZE JE TU ODVAS VIC KECU A ZADNA DILA .... ach jo
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    BERNIE: jako nerikam ze to je nej ale ucel to splnuje. kazdopadne nejsem grafik nevim jak bych to udelal lepe nomozna uplne byle ale me se to zdale takhle aspon neco zej

STERN: dej sem nejaky svoje videjko nebo co delas .....
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    BERNIE: nomozna mas pravdu ale jsou to keci ukaz neco lepsiho :) (nejlepe tveho....)
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Mozna si myslis ze je to omyl ale predchazejici fakt mi prisel natolik dulezity ze jsem ho musel sdelit dvakrat.
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Jasne!...takhle se to dela!
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Jasne!...takhle se to dela!
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    ZABIAS: jde o to, ze ta prezentace je dost hrozna, vypada priserne amatersky a sama o sobe strasne moc snizuje hodnotu sveho obsahu.
    Omlouvam se, ze jsem porusil bobrika mlceni.
    Nemyslim to vuci Tobe nijak zle, jen rikam, jak to na me pusobi.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    LEXIK:
    PHOW_SAATCH: teda fakt vas nechapu o co de?nejsem zadnej grafik normalne sem nafrkal do prezentace fotky ktery sou podle me ok
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZABIAS: ty jses nefalsovanej Andel Zkazy ;-)
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    Takový jak "kočička a pejsek vařili dort" ... + ten nápis v elegantním provedení to dorazil ... chjooo

Ondro, upřímně, prohlédni si prosím pár lepších časopisů o bydlení a stavění. Jejich grafici obvykle také nebývají hvězdy, ale řemeslo a určité cítění mají.

PS: Hlavně se nedívej na inzertní časopisy s nemovitostmi rozdávané zdarma..!!! Mohl by jsi pak získat falešný pocit ;-)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    tak to sem já :)

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DOP: jasne todles myslel ze me to nenapadlo
    DOP
    DOP --- ---
    ZABIAS: umeleckou hodnotu tvych del bohuzel nemuzu posoudit, nebot narozdil od tebe nejsem profesionalni fotograf a odbornik. Jenom poukazuju, ze nemas talent jenom na foceni, ale i dobrej odhad lidi :)
    ZERO
    ZERO --- ---
    čau
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    STERN: di radsi trsat
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Tesat mistre rovnou tesat!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam