• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    ZABIAS: pardon .. odcinim to tim, ze te priste pozvu na vystavu mych obrazu!
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    EUCHENIE: chapu ze nechapes..(nebo spis nechces?)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    hele mladezi takhle si muzete povidat na jine diskuzi....
    NEVERMIND:
    DRAGON:
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVERMIND:

jen nemam ten džíp!
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    LEXIK: hehe ja myslel fotku ale dite taky dobry :) kdyby byla barevna ve fotobance.cz by sla na dracku :)
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    ano!!

DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVERMIND: dodam ptáka pterodaktyláka :D
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    DRAGON: no tak se muzem nejak domluvit, ze bys treba jako doplacel v naturaliich nebo tak neco ..
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    ZABIAS: jo, to je moje .. alespoň manželka to tvrdí .. ,-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVERMIND: beru, vsechny, ale nedam vic nez 13 litru/kus, jako, imho neasi
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ZABIAS: ze to muze bejt i nazi?
    co je to? nazi jako bez obleceni, nebo nacisti? nechapu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    NEVERMIND: ola zes nepozvala
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    LEXIK: a to je tvoje? me se libi jako vis co taky se tam neco najde ale fuck that zaklad je prvni pohled (paklize se nejedna o abstrakci...muj nazor)

EUCHENIE: jinac se asi vazne snazis zkratka nabouravat to o co se snazim ja to neni normalni rekl bych ze to muze bejt i nazi
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    DRAGON: jsem se nechtela chlubit, ale byla to moje vystava .. jestli chces nejaky mi jeste zbyly .. muzu ti je prodat!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVERMIND: hezky obrazy na stene :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DSTEPZ: sory pro me to bud muze bejt LOL a nebo pruda... ponevadz se ptas primo me i kdyz sem ti dal jinou moznost je pruda takze si toho pana uzij sam
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    STERN: zeptej ;)

This file was attached to message.
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    STERN: :DDDD
    STERN
    STERN --- ---
    EUCHENIE: Mohu se zeptat zda-li plati nejaka mnozstevni sleva ohledne tech domacich videji?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    "dej dílko a piš co chceš"

Praha 07.03.2006 10:49

Jsem pohodový sympaťák středního věku a hledám Switch ženu ve finanční tísni s kladným vztahem k sexu na občasné nepravidelné schůzky.Můžeš být svobodná matka,rozvedená,vdaná,na tom vůbec nezáleží,já hledám příjemnou a sympatickou ženu s fantazií a sexuální touhou,kterou si dokáže náležitě vychutnat a užít.Spojme příjemné s užitečným.Nezávazná schůzka možná.

odpovědět na inzerát 1736

Brněnský kraj 07.03.2006 00:02

Prodám DVD s amatérskýmy videii. Videa sou tocena bud webkamerou nebo domaci kamerou.Cena jednoho DVD je 200 Kč.

ondrab@centrum.cz 1728

Pardubický kraj 06.03.2006 18:10

Prodam kolekci damskeho latexoveho obleceni s doplnky. Prakticky nepouzivane, ve velmi dobrem stavy. Seznam zaslu.

odpovědět na inzerát 1719

Česká republika 03.03.2006 15:49

Nabízím se dominantním dívce, dívkám, ženě, ženám jako služtička. Rád se oblékám do dámského prádla, ale není podmínkou. Mohu být pro potěchu, zábavu, ponížení. Jen vážně, seriozně a bez fin. nároků.

odpovědět na inzerát 1655

Česká republika 02.03.2006 22:33

Najde se mladá bohatá slečna-paní ktera z rozmaru věnuje své nošené kalhotky.Díky.

odpovědět na inzerát

This file was attached to message.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam