• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    ZABIAS: činy misto slov (viz. zahlavi)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CYBERKOTLIK: neco na tom treba i urcite bude, ale vis co tady by to melo bejt o necem jinem neboly proc nemit vice soutezi proc jen jednu. fotografu je jak much .... konec koncu todle ma bejt jednorazova soutez a ne neco co jede porad :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    no mam obavy, ze tva autorita na tomhle serveru neni dostatenca na to, abys tu rozjel nejakou soutez jako porotce....mozna zacnete pouzivat tu uz existujici, a kdyz tam neco vyhrajes, tak pak ostatni fotografove prestanou remcat:)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    LEXIK: takze to porad existuje no to je mozne..ael todle zkratka bude jine no :)
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    Kdysi a kdesi (http://www.nyx.cz/code/index.php?l=topic;l2=2;id=2485;n=f522 ) byla na NYXu jedna diskuze věnovaná fotografii, kam se dávaly fotky, různé fotky... někdy i hrůzné fotky, a vždycky po týdnu jistá skupina asi 5 lidí se vkusem vybrala pořadí 3 fotografií z předchozího týdne. Párkrát padlo oko poroty a na má dílka, a musím říct, že jsem z toho měl opravdu dobrý pocity.

Haj hou ..
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DRAGON: jo zkratka si srab co ma plnou hubu kecu a hraje si na intelektuala a velkeho umelce (coz se snazis filtropvat tim ze to delam vlastne ja.. :) hehe ses mi k smichu chlapecku neco nejdriv dokaz a pak kecej...)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    no kazdopadne tady mate ukazku z jedne me poatecni pracovni noc na jednom nejmenovanem rautu

A UPOZORNUJI NA SKUTECNOST (ktera je v neustalem pohybu kolem nas) že odtedka striktne mazu komentare bez prilozenoho dila zjvneho pomoci nam k rozvijeni nasich tvorivych ambicí.... sory kdo se neumi chovat na toho byc a nebo bic ? sakra nevim .. :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DRAGON: a me se predstavis?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ZABIAS: ja sem ti rek, proc sem se ti nepredstavil, nemam potrebu se ti predstavovat, neudelal si na mne zadnej dojem, akorat si potvrdil, co sem si o tobe myslel. Ne ze bych doufal v neco jinyho, tvuj pisemnej projev ma naprosto jasnej rukopis hloupyho cloveka.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    takze znova: muzes mi nejak rozumne vysvetlit, jak to ze ve svym veku (20+?) neumis ani zaklady cestiny?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CYBERKOTLIK: nic si pamatovat nebudes! za par let ;)))
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    zabiasi jses takovej ignorant, ze mazes jednoduchej dotaz?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DRAGON: chudacku ty by sis mozna tak sam sobe rozmlatil drzku.. dyt ani nejsi schopnej se predstavit prestan kecat hlouposti stejne mas akorat keci a radnou fotku sem tu od tebe nevidel... a co se tyce drzky ....
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    tenhle tvuj argument si ovsem zapamatuju:)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CYBERKOTLIK: rekl by "dobre si udelal, Ede" :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    DRAGON: ale no tak, co by na to rekl tvuj zen:)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SLEEPY: no muzes si polibit prdel nevim kdo se te natvuj nazor ptal takze fakt nechapu proc nas hlavne me tim optezujes?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    to je taky duvod proc sem se nechtel opit, protoze nesnasim takovouhle lidskou hloupost a kdyz sem ozralej, tak se nekontroluju a treba bych vo nej zlomil zidli nebo bych mu rozmlatil strasne moc drzku nebo tak neco.. ve mne takovyhle veci obcas probouzej strasne velkou vlnu agrese ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SLEEPY: naprosto zbytecne, rekne ti ze si muzes mlit co chces, ze zna spoustu lidi, co si myslej ze foti pekne a ze je to dobrej fotograf, vyzkouseno :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    EUCHENIE: nema narok s fasisty se nabavim ty zabijim. propagace fasismu je v CZ nezakoná

a nechte tech kecu a radsi neco maknete jestly mi rozumite :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam