• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    PHOW_SAATCH: chapu ale vy oni zas nechapete ze na ten nazor mozna nai nejsem zvedavej tak proc se netolerovat ??
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    tvoje stanovy mi pripominaj protikurackej zakon, jehoz vysledkem je to, ze lidi kourej jeste daleko vic... ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    protoze jsou - promin - dementni ;)
    to je stejny jako bych se te zeptal, proc nechapes, ze ostatni muzou mit jinej nazor, nez ty

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    PHOW_SAATCH: hehe ne jednou si me poslal i jinak nadaval.. jinac jako o co jde proc nechapes stanovy klubu?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ja te neposilam do predele, jen pisu, co si myslim... ze si z toho nic nevezmes je tvuj problem... zrejme chces fotit laciny sragory, tak si je fot, ale pak se nediv, ze se mi to nelibi
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    PHOW_SAATCH: neni zac zejo :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ELIS: bullshit nepatri toto slovo dame ael je to hovadina ...sory.... spis de o to ze mazu veskerou nevyzadanou kritiku .... az budu chtit z necim poradit obratim se na tebe protoze si si tady semnou takhle pekne povidala jo? muzu prosim? ma MR. PHOW se obratit nemuzu protoze me akorat posila do prdele .

dejte sem fotku sakra uz me to neba samej text copak sem spisovatel??????????

a vy ????????????????

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ELIS: proc bych mel bejt zbabelec?
    ELIS
    ELIS --- ---
    ZABIAS: Ty ses fakt normalni zbabelec. Neboj, ja mam slov a argumentu mnoho. Jen jsem chtela upozornit na zasadni vec, ktera ti nedochazi. Ze ti proste neni nekdy rozumet.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ELIS: jasne co jineho rict kdyz mi dojdou slova ... :) rychle alespon neco spatneho na nej ...... (jestli mi rozumis...) todle sem uz vubec nepatri. jinac presne potvrzuje co jsem psal dole :(
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ELIS: mno mila elis zamysli se neni to teske ...

ano mas pravdu nebavi me debaty o nicem proto je neberu :) nebavi me debaty co mi nic neprinaseji nebavi me debaty kde druha strana musi mit za kazdou cenu pravdu a urazet ..... (jestly mi rozumis....) ano sou to komentare o nicem jako sory ale kdyzmi tu deset lidi napise ze je fotka kontrastni tudis hrozna ... .tak to promin ale jako snad nejsem slepej abych nevidel ze fotka je kontrastni to ze me akorat ty lidi delaj debila a nepremejslej nad tim co pisou lepe receno nad smyslem toho a proc to vlastne pisou (pisou to tedy viz vise....)

ano diskutuji stebou proto ze to zas tak nebylo o nicem a mam dobrou naladu teda vlastne naladu dobrou zas tak nemam ale ses alespon zatim mila... jinak bych te bez fotek smazal tak jako mazu tydle dva typky co asi nemaj nic na praci tak akorat honej svoje ego (jestly mi rozumis....)

PHOW_SAATCH:
    LEXIK: i kdyz ty to asi myslis jako poteseni vsedniho dne vtip... sory tedy za vise ....
    ELIS
    ELIS --- ---
    ZABIAS:
    zdeluj fotografii e?
    (to znamena co, prosim?)

Pro jistotu sem si znovu precetla zahlavi, ale tohle me presvedcuje o tom, ze s tebou je jakakoli debata marna, at clovek hodi fotku, nebo ne.
    fakt se jich nebojím ale Jsou (komentare) o ničem alespoň doposud
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ELIS: chci od vas videt co delate vy proto vam davam moznost zapisu ale mate jenom keci a to dokaze kazdej ... :)
    zdeluj fotografii e?
    ty puncochy sou samozrejme naschval tak chapu ja BEAUTIFULLY * CHAOTIC ...atd....

DOP:
    PHOW_SAATCH:

jinac fakt me stvete sem rad ze to tu nastevujete ale vase plneni textem me fakt stve :( plnte fotkama a k tomu se vyjadrete tak jako je to ve stanovach upozornuji ze to zase budu mazat ......

PHOW_SAATCH:
    DOP:
    ELIS
    ELIS --- ---
    ZABIAS: Sladeny hadry myslim - kdyz ma cervenou podprdu, cernou sukni a bily puncochy, tak to opravdu sladeny neni - kdyz uz se snazim delat nejakou produkci, tak to doladim, ne? Takhle je to kazdej pes, jina ves. Bud cerny puncochy k tomu pradlu, nebo bily pradlo, melo-li to pusobit jako "nevinna" slapka. A ty boty jsou hnus, predstavovala bych si strevice na podpatku. A jestli je prepal schvalne, tak to sorry, tady to pusobi jako pest na oko. U jinyho sviceni nebo jinyho typu fotky bych to pochopila. I kdyz je z toho citit naka snaha, ve vysledku to od pohledu spada opet jenom do skatulky "diletantismus od Zabiase".

A moc se omlouvam za to, ze se snazim sdelovat svuj nazor. Nemuzu si holt pomoct:) Jestli nechces slyset kritiku, tak dej vsem krome sebe zakaz zapisu:) A muzes se tu akorat kochat svyma obrazkama a moudrama:)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    hele fakt nechci bejt jako nezdvorilej vuci vasim snaham ale ja se neptal na to co je spatne ani dobre :) dks za pochopeni ...

ELIS: prepaleni je asi naschval co myslis ? (ze sem tak blbej fotograf ze neumim udelat neprepalenou?? :) hehe ) u druhe stiny sou taky tak jak sem chtel i kdyz je pravda ze stinu na natazene ruce sem si nevsiml :( (chyba se stane)ten by tam bejt nemusel ale v zaveru mi ani tak nevadi pekne rucku tvaruje :) sladený ?? hehe to je dost obsirne

ZENIT: vsechno tu nebylo
    ZENIT
    ZENIT --- ---
    je to cely dost polovicaty nedotazeny ve vsech ohledech (myslenkou, svicenim,vyrazem)
    jinak originalita v dnesni dobe? vsechno uz tu bylo
    ELIS
    ELIS --- ---
    Napad sice neoriginalni, ale dobrej. Bavi. Ovsem zpracovani imho zly. Blby svetlo (prepaly, u druhe stiny...)
    A ty hadry vybiral kdo? To vypada hodne lacine a nevkusne (oblecek na 1 a 3). Aspon by to mohlo byt nak sladeny, aby to melo nejakej efekt.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    NEPH04: bavila se
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    ZABIAS: ale jo..pravda, ze se bavim :)
    Co na to rikala ta modelka? :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    trosku zabavy :) kdyz uz se neucastnite souteze :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam