• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ZABIAS: Tohle byla jediná fotka, která se mi poté, co jsem prolezl celé tohle audítko líbila a nenašel jsem na ní nic, co bych mohl vytknout.
    A abys to pochopil správně, neboť se zdá, že s chápáním máš občas solidní problémy podle tvých odpovědí....

TOHLE JE JEDINÁ FOTKA ZA CELOU HISTORII TVÉHO AUDITORIA (TOHOTO KLUBU), KTERÁ SE MI ZAMLOUVÁ.
    NEPŘIJDE MI RÁDOBYUMĚLECKY ZMRŠENÁ (BAREVNÝ BALAST A PŘEPÁLENÍ, KTERÉ MAJÍ UDĚLAT FOTKU ZAJÍMAVĚJŠÍ).
    MÁ VYŠŠÍ AMBICE NEŽ PRODAT SE NEVĚDOMÉMU NOOBOVI (NEMYSLÍCÍMU ČLENU PLANETY TV NOVA)

TROMBÓN BYCH TROCHU POSUNUL DOLEVA, UTÍKÁ TI.

doufám, že se to dobře čte.
    A když opět připomenu, že je to JEDINÁ fotka, která se mi za historii tvého audítka (viz výše...viz znamená podívat se) zamlouvala, doufám, že ti dojde, že některá kritika může být oprávněná. A to skutečně nejsem rejpavý či vybíravý..leč tohle mi nedalo...a smajlík nakonec, aby pan ZABIAS pochopil, že je to v dobrém duchu míněno :o)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

LULU
    LULU --- ---
    boze :)))
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DARLIN: sem rad ze si konecne neco zase přispěl :)
    DOP
    DOP --- ---
    tohle uz ale nejsou komercni fotografie ale ucineny umeni!
    DARLIN
    DARLIN --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    EUCHENIE: jojo to je jasny taky si o tom a ne o nicem jinym zejo .....

EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    hele zabijdo, takze zadny vino zadaco uz jako nebude, jo? to se ti na tu vystavu teda pekne to, ne, to, vis jak, pche
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    ONDREI:, ty jsi zednik ..? :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ONDREI: jo okecat to umis co takhle neco nahodit ???
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    LEXIK: to neva ja tomudle taky ne ;) zkus to pospatku nebo zezdola hanoru ...atd
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    ... nicemu nerozumim ...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ONDREI: aha haha takze si nechlizel umelecke dila ale ceny hmm zajimavej pritup k umeni. za sebe muzu rici ze to tedy splnilo to co splnit melo ;)
    CZECHGRAPHICS
    CZECHGRAPHICS --- ---
    Hele a videli jste nekdo vlastne zabiase na vlastni oci? Nebo dokonce byli na jeho vystave? Osobne si myslim ze je to Nyxova konspirace, msti se nam za nyxmafii a nasi revoltu. Zabias je jen fiktivni id ktere nas ma demoralizovat a vnaset mezi nas pocit beznadeje... Takze Mr. Nyx s pravdou ven! !!
    ZERO
    ZERO --- ---
    ZABIAS: mi nerikej ze uz nebudes mit zadnou vystavu!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    v kazdem pripade bude zabijas
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZERO: pozde LEBKO . ale mozna bude dernisáž
    ZERO
    ZERO --- ---
    ja chci na vernisaz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam