• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOCICINKA: :D lolek dik
    TILT: nevim kdo
    DRAGULAJA: fakt ? PS ja pouzivat moc neumim . tak maximalne vyvazit a vybelit pozadi ...
    DRAGULAJA
    DRAGULAJA --- ---
    U ty komerce je nejak malo photoshopu ;o] Na mistni pomery
    TILT
    TILT --- ---
    Tady nekdo nesnese kritiku :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    hlavne, ze je tu veselo ;)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    LEON_CHAMEAU: neco se ti nelibi tak se ukaz a nekecej blůbosti i kdyz zase fajn ze se ji snazis motivovat to jo
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    DOP: Ale možno aj tým mobilom by vzniklo niečo schopnejšieho, prosím.
    DOP
    DOP --- ---
    ZABIAS: sem v praci a fotak mam akorat v mobilu, ke kterymu tu stejne nemam kabel, takze asi zatim asi nic :(
    ELIS
    ELIS --- ---
    ZABIAS: Ne, diky, mam sve prace dost:) Kazdopadne je to trosku problem, protoze to jsou fakt detaily, ktery to cely srazi dolu - jsem si toho nedotazenyho, nekdy az nevkusnyho stylingu na tvych inscenovanych fotkach vsimla uz driv.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DOP: zadnej ucenej tak sem hod nejakou fotky ty amatere....
    DOP
    DOP --- ---
    ZABIAS: tak odpovez ne? zadnej zkusenej prece z nebe nespad a ja jako naprosty amater preci ocenim kazdou radu od profesionalniho fotografa :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ELIS: evidentne je no ... :( delam co muzu ale jestly chces muzes mi stim pomahat :)

DOP: hele fakt me stves sem rad ze sem chodis ale nic sem neprinasis to je BLBE ... todle uz se tady probiralo ..... NE TODLE NEJSOU UMELECKE FOTOGRAFII TODLE JE KOMERCE ................

sory nejak me to dožralo
    DOP
    DOP --- ---
    ta bila je tak prepalena schvalne aby ti ty fotky nekdo nejak nezneuzil nebo jde o umelecky zamer? ;)
    ELIS
    ELIS --- ---
    ZABIAS: I za maly prachy se da udelat velky divadlo:) Kdyz uz delam neco jakoze profi, tak bych se mela snazit, aby to nejak vypadalo, ne? To je problem, aby si slecna pucila na foceni boty od kamosky? Se pak nediv, ze z vysledku kape amaterismus.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ELIS: nikdo dela se to tak ze co je tak to je. produkce je velice nakladna ....
    ELIS
    ELIS --- ---
    ZABIAS: Kdo ti dela styling? Cerny boty ke svetlymu kostymku jsou fakt pest na oko:/
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KASUMI: sikulka ale berna MYSLEL JINOU ANKETU ASI NE... ? :) ALE goood :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    [SERVER ERROR]
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    cuzs rozsekal se mi monitor koupil jsem novej ale ... viz : [ MONITORY - nakupujete ? mate zkusenosti dobre ci spatne,RADY,DOPORUCENI...podelte se,zeptejte se. ]

odmena jasna vec i kdyz bych radsi nejakou formou vzajemne pomoci ... pls pls .. :) sem zkratka tupoun na compy ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam