• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Spôsob vyjadrovania. Neskutočný. Vcelku som hrdá na svoj intelekt a schopnosti správnej interpretácie výrokov, ale pri Zabiasovi sa mi krúti hlava. A podlamujú kolená. Málokedy sa mi podarí rozlúštiť, čo chcel svojimi slovami povedať.
    Ostáva: 4
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Tiež obdivujem jeho zmysel pre humor. Komu by už len napríklad napadol tentip s banánom v čokoláde? Ešte dnes sa chytám za brucho.
    Ostáva: 5
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Zabiasov spôsob vedenia klubu je ohromujúci, zavedenie toľkých zbytočných pravidiel a nemilosrdné mazanie príspevkov pravidlám nezodpovedajúce určite pre majiteľa klubu zábavné. Aj ja chcem mať svoj klub. Ak by sa mi niečo nepáčilo – šup tam s banánom.
    Ostáva: 6
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Ďakujem za možnosť vyjadriť svoje názory bez zmazania ešte v cca. 7 príspevkoch.
    Ostáva: 7
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    LEON_CHAMEAU: presne .
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    LEXIK: Musíš najprv hodiť dílko, inak sa nemôžeš vyjadrovať. Uverejnil si? Ja mám ešte cca. 8 príspevkov.
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Nerozumiem druhej vete.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    casto se me lide ptaj jestly ke svým službám poskytuji i video dokumentaci (vcetne strihu + digi + VHS )

paklize nekdo delate mate moznost sem stim posilejte mi sve nabídky

dobias@photo-agency.cz icq: 85351733; skype: photoagency; tel.: 777849161

ps.: zrovna tedka jeden kseft je.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DOP: jojo uz to nereste ....
    DOP
    DOP --- ---
    LEXIK: to je sice pravda, nicmene on nechtel pracovat s textech, on chtel poridit obrazek textu tak, jak je

ZABIAS: ted nemuzu, sem v praci :(
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    DOP: Komplikovaný to není vubec a uzitek je jednotnacny. Mas v DTP/Editoru text jako samostatny vektorovy objekt, se kterym muzes libovolne pracovat! podle sveho zameru, menit velikost, barvu, tvar, polohu .. a vse bez jakekoliv ztraty kvality. Zkus si to s bitmapovym objektem - vysledek ti mohu prozradit predem. :-)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DOP: hod sem neco :)
    DOP
    DOP --- ---
    LEON_CHAMEAU: Hele tady se musim zabiase zastat, lexikuv zpusob je zbytecne komplikujici a pritom by neprinesl vubec zadnej uzitek..
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    LEON_CHAMEAU: ano zpravne smazan nebudes a co vice diky novym pravidlum (uprava na prani nastevniku) muzes napsat dalsich cca9 bez prizpevku :)

jo nikdy sem netvrdil ze to co delam je slozite spise naopak :)
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    ZABIAS: Už sa nedivím, prečo tvoje veci vyzerajú tak, ako vyzerajú. Na Lexikovom postupe nebolo nič zložitého. Keď si takto prácu "uľahčuješ" pri všetkom...

Tu je niečo odo mňa, aby tento komentár nebol zmazaný.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DOP: hele mela si pravdu nakonec sem to tak vyresil nevim co se mi predtim nezdalo :)
    DOP
    DOP --- ---
    LEXIK: technicky vzato neni jak by to moh printscreen zprasit, vzdyt vokna nic jinyho nez bitmapy ani neumej
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    ZABIAS: aha, ja jsem si naivne myslel, ze jsi chtel treba poradit, jak to dobre udelat, a ne jak to rychle zprasit .... :-(
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    LEXIK: to je moc prace todle je jednodusi :)
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    ZABIAS: aha, no tak tohle bych nejspis resil postupem ... vybrat text - kopy to clipboard - a ve slusnem grafickem editoru vlozit jako prosty text, nastavit si znovu fonty, naformatovat a "zlamat" do vizualni podoby podle potreby ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam