• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    ZACK
    ZACK --- ---
    ZABIAS: clovece, mne tam hlavne vadi ty hlavy
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    2MEK: me se to tak libi. jinak bych to vyvazil viz treba stejne predstaveni podle me to dodava atmosku:

2MEK
    2MEK --- ---
    ZABIAS: jenom diky tomu, ze svitej suntskejma halogenama - na coz se lidsky oko prizpusobi a ani mu to neprijde

u fotek ti to ale sakra prijde
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    2MEK: no v realu to bylo zluty ne asi ....
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    2MEK: .. to pozname velmi rychle :o)
    2MEK
    2MEK --- ---
    nejsme na tyhle reci o foceni v blbym klubu? ;)

2MEK
    2MEK --- ---
    LEXIK: ja sem hold dite otevreny clony:) /teda skorootevreny
    ale souhlas, je to otazka :)
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    2MEK: ... to je otazka, muj znamej fotograf (taky z Roztok) co fotil pro Divadlo ABC pro pozadovany zvetseniny 60 x 90 mel na vsechno DELTU 3.2 k a tak tak mu to stacilo ..
    2MEK
    2MEK --- ---
    LEXIK: ja mam zkusenost, ze u vetsiny ti postaci 400ka, max 800 /pro jistotu:)
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    POZOR!!!! MALUJEŠ? FOTÍŠ? DĚLÁŠ GRAFFITTI? CHCEŠ TO NĚKOMU UKÁZAT? OPRAH TI TO UMÍSTÍ DO HOSTELU V CENTRU PRAHY, NÁSLEDNĚ NA INTERNET, STANEŠ SE SOUČÁSTÍ VĚTŠÍHO PROJEKTU!!! CHCEŠ VÍC? NABÍZÍM MOŽNOST VYBRAT SI SVŮJ POKOJ A TEN PAK PŘETVOŘIT PODLE TVÝCH PŘEDSTAV!!! Cílem týhle akce je udělat v praze zcela novej hostel pro travellery z celýho světa a rád bych, kdyby nakonec každej pokoj patřil jednomu umělci a jednomu tématu... Zajímá tě to? pošta nebo rovnou posílej svý "věci" na rekniprdel@gmail.com
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LEXIK: HP5+ nebo Tri-X push +2 v Microphenu
    divadlo si zada poradnej oldschool ;)
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    .. fakt nevim, proc si na "velkej hrebik nevzit velky kladivo" .. DELTA 3200 a Neopan 1600 .. obe push do DDX a muzete fotit i potme :))))
    2MEK
    2MEK --- ---
    PHOW_SAATCH: delta400 rulezz ;)
    ..ale jeste sem se nedonutil to z tech negativu dostat - lenost vladne svetem :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    divadlo fotit jedine na pushnuty cernobily ctyrkilo ;)
    2MEK
    2MEK --- ---
    tady par vycvaku z jednoho malinkyho divadla
    /nemam na takovy foceni vybaveni, takze je to vsechno nastrileny 50kou;)

http://www.jirituma.net/ostatni/divadlo02.jpg

nejak si nedokazu predstavit, ze bych to odevzdal s tim, ze by to bylo cely zluty, ale to je kazdyho boj..
    2MEK
    2MEK --- ---
    to je pravda, proc to mit v realnejch barvach, kdyz to muze bejt cely zluty - cajk :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

DANNIEL --- --- 1:07:27 25.10.2007 --- 11:41 :: diskuze :: Bulvární nora mistra Chajima - nenavist
    ZABIAS: zkus si to nejak obhajit, no offense, jako vazne par slovy - proc jsi to fotil , proc si zvolil zrovna tyhle konkretni formalni a kompozicni prvky, proc tenhle moment
    nemuzu se chytit, a nechi napsat rovnou ze mi to nic nerika

-------------------
    odpoved:

ZABIAS --- --- 1:52:19 25.10.2007
    DANNIEL: tak nic nerikej ;)

hele nevim proc bych to mel nejak obhajovat ... "zvolil zrovna tyhle konkretni formalni a kompozicni prvky" - to si pekne rekl ale jakoze co ??? znas nejake ojedinele super (atd... ) rad se poucim ukaz.

tyto fotografi jsem rpo vas vybral protoze se mi lebej jsou to fotografie z noveho představení meho kamarada IGOR ŠEBO .

na te horni se mi libi ze jsou to vytvarné siluety kdy u ujedne je dokonce pohybova neostrost cimz dostava fotografie jiste dramaticnosti (o cemzs divadlo je) a v neposlední radě taky barva nazelenala mi prijde dost zajimava vymykajici se vsednosti.

na spodní se mi naopak libi informativnost fotografie ktera dava prostor ukazat herecke tvare a tim ukazat dramaticnost . Taky se mi tam libi ze najednou diky plagatu vzadu si fotografie rika o zamysleni jestly jsou tam dve a nebo tri postyavy hrajici roly na teto fotce

naklon fotografii pouzivam rad prave pro jeste zdokonaleni dynamičnosti dané situce

tak nevim jestly mi rozumis (predpokladam ze ne, ale to je mi jedno) ... kazdopadne si vaz ze jsem toto napsal a to diky tomu e nemuzu usnout. jinak me tydle kecisky fakt nezajimaj spis me serou :) jestly mi rozumis tedka :) .. dks za pochopeni a ponechani meho nazoru .
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    2MEK: a jako proc ?
    2MEK
    2MEK --- ---
    ZABIAS: a vyvazovat bilou za tebe bude kdo? :) /foto c.2/
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam