• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    divadlo fotit jedine na pushnuty cernobily ctyrkilo ;)
    2MEK
    2MEK --- ---
    tady par vycvaku z jednoho malinkyho divadla
    /nemam na takovy foceni vybaveni, takze je to vsechno nastrileny 50kou;)

http://www.jirituma.net/ostatni/divadlo02.jpg

nejak si nedokazu predstavit, ze bych to odevzdal s tim, ze by to bylo cely zluty, ale to je kazdyho boj..
    2MEK
    2MEK --- ---
    to je pravda, proc to mit v realnejch barvach, kdyz to muze bejt cely zluty - cajk :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

DANNIEL --- --- 1:07:27 25.10.2007 --- 11:41 :: diskuze :: Bulvární nora mistra Chajima - nenavist
    ZABIAS: zkus si to nejak obhajit, no offense, jako vazne par slovy - proc jsi to fotil , proc si zvolil zrovna tyhle konkretni formalni a kompozicni prvky, proc tenhle moment
    nemuzu se chytit, a nechi napsat rovnou ze mi to nic nerika

-------------------
    odpoved:

ZABIAS --- --- 1:52:19 25.10.2007
    DANNIEL: tak nic nerikej ;)

hele nevim proc bych to mel nejak obhajovat ... "zvolil zrovna tyhle konkretni formalni a kompozicni prvky" - to si pekne rekl ale jakoze co ??? znas nejake ojedinele super (atd... ) rad se poucim ukaz.

tyto fotografi jsem rpo vas vybral protoze se mi lebej jsou to fotografie z noveho představení meho kamarada IGOR ŠEBO .

na te horni se mi libi ze jsou to vytvarné siluety kdy u ujedne je dokonce pohybova neostrost cimz dostava fotografie jiste dramaticnosti (o cemzs divadlo je) a v neposlední radě taky barva nazelenala mi prijde dost zajimava vymykajici se vsednosti.

na spodní se mi naopak libi informativnost fotografie ktera dava prostor ukazat herecke tvare a tim ukazat dramaticnost . Taky se mi tam libi ze najednou diky plagatu vzadu si fotografie rika o zamysleni jestly jsou tam dve a nebo tri postyavy hrajici roly na teto fotce

naklon fotografii pouzivam rad prave pro jeste zdokonaleni dynamičnosti dané situce

tak nevim jestly mi rozumis (predpokladam ze ne, ale to je mi jedno) ... kazdopadne si vaz ze jsem toto napsal a to diky tomu e nemuzu usnout. jinak me tydle kecisky fakt nezajimaj spis me serou :) jestly mi rozumis tedka :) .. dks za pochopeni a ponechani meho nazoru .
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    2MEK: a jako proc ?
    2MEK
    2MEK --- ---
    ZABIAS: a vyvazovat bilou za tebe bude kdo? :) /foto c.2/
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    co takhle zodpovedet jednu otazecku co mi prisla pres NYX mail (upozornuji toto neni moje otazka, ale jednoho z vas )

kde najdu praci na foceni ? :/
    PEPO
    PEPO --- ---
    SAMUEL: celkove je to lepsi nez cokoli z dosavadnich fotek v tomhle klubu! ;)
    SAMUEL
    SAMUEL --- ---
    BERULINKA24: dik, on byl cervenej, bylo to na openair axi a celej vikend prazilo slunce. ale uz de i trochu do zlata:-) jinak mas pravdu ze to nepusobi nejlip na ty fotce.
    GLAVER
    GLAVER --- ---
    SAMUEL: podle me je skoda toho nevhodnyho protisvetla, ktery eliminuje kour z jointa :)
    SAMUEL
    SAMUEL --- ---
    ZABIAS: retusovane to neni je to foceno 85kou, co neni ostre je mimo HO... jsou jen potahany urovne a rezany to taky neni, je to plna velikost jako original... ale dik za pripominky..
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SAMUEL: se mi fatk nelibi neni to muj styl ale brcko bych si dal nejedes nahodou kolem ? :D

me se z technickeho hlediska nezda ta urizla hlava v levo, ta ruka tam jakstaks sedi i kdyz mam radsi kdyz se vi odkud jde a ze neni cizi. svetlo celkem jde takove meke . fajn neni to doostrene cele, leskne se mu plet, vyretusovane... hroznej model ;)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    LEXIK --- --- 11:05:26 22.10.2007 --- 03:13 :: diskuze :: FOTO - WORKSHOPY
    btw. Jak mate osetreny pripadny "model release" s modelkou ..? Nosite si sebou pripraveny vytisteny formulare, ktere se na miste akorat dovyplni a podepisi?
    LEXIK --- --- 11:24:57 22.10.2007 --- 03:13 :: diskuze :: FOTO - WORKSHOPY
    ZABIAS: prima, a nechtel by jsi se o ten dokument podelit s ostatnimi?

---------------------------------------------------------------------
    takze: ZDE:

http://photo-agency.cz/ftp/MR.pdf
    http://photo-agency.cz/ftp/MR-ENG.pdf
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    blby co .... tento klub tu ale neni kvuly me to ste stoho udelaly ty a tobe podobyn ...
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    no ale proc mas potrebu si na to delat specialni klub me stejne neni jasny
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    DANNIEL: presne tak ...
    SAMUEL
    SAMUEL --- ---
    ono mi to nenahralo ten obrazek

btw co si o nem myslite jako o portretu?

DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    serte na to, dyt vam pise v zahlavi, abyste ho nekritizovali

(sice teda pak osobne nechapu proc to sem dava, ale nejakej duvod to asi mit bude)
    SAMUEL
    SAMUEL --- ---
    BLOODRAT: tady mi spis vadi white balance a sum. hlava urizla neni zas tak spatna, kdyz ji ma nekdo velkou a do 85ky se ti nevejde.-)))

např..ale neni komercni.-))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam