• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    LEXIK: aha dks
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    ZABIAS:

Server beta.photobank4u.com (beta.photobank4u.com) vyžaduje uživatelské jméno a heslo.

Upozornění: Tento server vyžaduje odeslání uživatelského jména a hesla v nezabezpečeném formátu (základní ověření bez zabezpečeného připojení).
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    JIRKA4147: je to BETA ... jeste to nefunguje zejo nejdriv se to musi popsat zejo ....

JIRKA4147: viz vejs
    JIRKA4147
    JIRKA4147 --- ---
    A jeste neco kdyz chci treba do sekce animals tak mi porad vyjizdej ty same fotky, kolik tam je fotek a navic bez zvirat? Ja jen ze jestli je v cele galerii jen nekolik fotek tak to ta prace co nabizis je docela na nic, clovek s tim stravi cas a pak zjisti ze vlastne popsal jenom par fotek a vic jich tam neni, nez se to naucis tak mas po praci.
    JIRKA4147
    JIRKA4147 --- ---
    ZABIAS: nejak to nechapu zadal jsem klicove slovo golf a vyjely mi fotky s uplne jinym tematem, golf je prece mezinarodni slovo ne?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    JOLLY_JOKER: jo klidne nepachej ....
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    JOLLY_JOKER: no podle me ses dost vedle ale mysli si co chces jestly s 5stran tohoto auditka poznas co sem za cloveka a dovolis si me takhle kritizovat tak to sory ... ale muj nazor na tebe je uz hotovy ....
    JOLLY_JOKER
    JOLLY_JOKER --- ---
    ZABIAS: Sorry kamo, chvili jsem nad tim premyslel a nakonec mi to nedalo a musim se vyjadrit. To jak tady jedes do lidi co Ti zkritizuji(v 99% opravnene) Tvoji praci, je primo nechutny. Pripada mi, ze dnes uz skutecne muze fotit a vydavat se za radoby profika kde kdo. Mel by sis asi nejdriv precist nejaky knihy o kompozici, technice, vyvazeni bile atd.. Ad ty Tvy nabidky typu: klient shani apod. : Prosel jsem asi posledni tri strany tohoto auditka a vsechny ty nabidky jsou natolik easy, ze pokud by jsi byl skutecne profik tak jak prezentujes, mavnul bys nad tim rukou, a nad kazdou z tech zakazek stravil. max. pul hodiny. To jak tady nadavas lidem do socek a podobne je skutecne znakem velmi nizke inteligence.. nechutny.. A to ze Te nebavi kritika je jenom znakem Tve profesni nevyspelosti, mel jsem moznost poznat predni ceske fotografy osobne (Sibik, Saudek, Zika, atd.) a ani jeden z nich nema nos tak nahore jako Ty, kazdej z nich moc dobre vi, ze clovek se uci celej zivot a kritika je pro ne nesmirne dulezitym zdrojem informaci.. az na tohle jednou prijdes, mozna konecne pochopis o cem fotka je.. mej se.. jo, a klidne me smaz :) Ja uz sem rozhodne nepachnu..
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    PHOW_SAATCH: cesky uz to popsany mam socko .....
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    jsem pro to, aby se to popisovalo cesky a abys to popisoval ty, protoze jednak se v tom bude paradne hledat a za druhy na tom jeste vydelas ;-))
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    potrebuju nekoho kdo by umel kvalitne v anglickem jazyce popisovat klicovymi slovy fotografie ve fotobankove databazi:

http://photobank4u.com

odmena: (POZOR NAVISENO !!! ) 5,- - 10,- / 1ks fotky popsane cca 10-15 klicovymi slovy. podle kvality snahy atd .....

paklize mas jeste zajem o tou praci popisovani fotek .
    tak na zkousku popis jednu z techto fotografii. slova ji museji vystihovat (klicova slvoa pro vyhledavani) , v anglickem jazyce.

http://www.photo-agency.cz/fotoalbum/prezentace1/slide6.jpg

tel: 777849161
    email: dobias@photo-agency.cz

POZOR ZMENA: uz jde psat vice slov najednou, od jednoho tematu je vzdy cca 3-10 fotek s 5-10 stejnymi klicovymi slovami ....
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ne, my jsme totiz uplne blbi, narozdil od tebe ;)))
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    2MEK: cywe asi tak 8let uka fotku kde neni ? he ? samo ze je vsude a tam kde neni nema bejt ale to vam nikdy nedocvaklo ...
    2MEK
    2MEK --- ---
    cywe zabias uz umi vyvazit bilou - to mi ho teda vyndejte :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    posli kapriky na ucet a pak se bude videt ;)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Dobry den,

zakaznik shani snimky s nize uvedenymi namety a nevybral si online z FotoBanka.cz. Pokud mate snimek ve svem archivu, poslete náhled (JPG, min. 320x200) zpět na tento email (i pokud nemate dosud aktivovany ucet). Do mailu s nabidkou uvedte CENU SNIMKU a svuj MOBILNI TELEFON.

SPECIFIKACE FOTOGRAFIE
    1/ fotografie zubare - muz / zena, muze mit naradi, byt v ordinaci, ... ale aby zrovna nevykonaval nejaky drasticky zakrok, max. cena cca 22 000 Kc / foto. Orientace fotografie NALEZATO (landscape).

2/ fotografie aktivniho paru ve veku cca 50-60 let,v priloze Vam zasilam nejake fotografie na ukazku, fotografie se klientovi libily, jen ma problem, ze nevypadaji dostatecne cesky. Par by mel by aktivni, vykonovat nejakou aktivitu napr. kolo, turistika....
    Max. cena 22 000 Kc. Orientace fotograie NA VYSKU (portrait).

3/ fotografie _cesky_ vypadajicich osob, kteri pracuji a/ v open space ci v kancelari b/ na vyrobni lince
    Vek: 25-45
    Max. cena 22 000 Kc / foto

NUTNÉ POŽADAVKY NA VŠECHNY TŘI FOTOGRAFIE Pouze profi fotografie Velikost - minimalne A3 - A2 a vetsi / 300dpi - digifoto min. 16 Mpix nebo scan profi diapozitiv stredni format Pouze s MODEL RELEASE (co to je? čti zde: http://blog.fotobanka.cz/search/label/model%20release )

Užití - reklama
    Licence - trvala nevyhradni
    Termín- ihned, max. 21.1.08
    Cena - do 22 000 Kc / 1 fotografie
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    nevim kam to presne dat, fotokluby nesleduju, ale doma prebejva, tak nabizim casopisy:
    Ceskoslovenska fotografie 1957-1993: http://mikrom.cz/clanek-5
    posta. trutnov-hradec-pardubice
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam