• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MORTWYRTHA: ty covece to sme fotily ve skole taky jakoze mame udelat na COCA a pekne sem to odflaknul :)

k fotce necham zatim vyjadrit ostatni ok.. ;)
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    Ahoj, vkladam takovej pokus... vim, ze to ma chyby - hlavne drzeni ruky a bradavku, ale jsem zvedava, co vy na to :)

PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    RADO1: souhlas, mam stejny pocit ..

ZABIAS: ta posledni fotka je z celeho celku asi nejlepsi
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    RADO1: krom toho rad bych videl tvoje fotografie kapely ...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    RADO1: tak to sem postni. imho na webe se vali sot sracek :)
    RADO1
    RADO1 --- ---
    ZABIAS: Niekde na webe som nasiel clanok "100 klise vo foteni hudobnej kapely". A presne si sa inspiroval. Chyba uz len tehlova stena a kolajnice...
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    hmm, no cross je moc peknej, jako prostredi k foceni lidi me neposlouzil, ale samotnou vyzdobu jsem uz fotil nekolikrat
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    JET 8

SULTAN
    SULTAN --- ---
    Ahoj, nepomoh byste mi nekdo s retusovanim fotek ve Photoshopu? Moc v tom neumim, beru jakoukoliv pomoc
    Diky
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    prosimte nekdo mi zakazal vypisovat poptavky po lidech . jako vim jasne chybelo tam misto .

omlouvam se muzu zase dostat pristup opravdu todle potrebuji.

* praha 3
    * photo-agency.cz
    * produkcni a modela pro fotografa na jednu zakazkovou fotografii . tema RUKAVICE "domaci uklid" , potrebujem nejaky husto rekvizity na todle tema + pripadny prostor.

* foceni a produkce na 3hod odmena: 300,- - 500,-
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ne photo-agency.cz ? pochybuju
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ZABIAS: hele neznáš Pavla Faka? fotí u photoagency taky...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    akutne na dnesek bych potreboval nejakeho HANDmodela . pripadne nemate nekdo nejaky znami v uklizeci firme co by mi dneska odpozovaly (nebo pujcily rekvizity pripadne prostor kde uklizej nebo tak) mam zadnae tema nafotit pracovni rukavice pri domacim uklidu ... pls pripadny napady ...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    shanim na zitra nejakyho modela velikosti "L" jde o imigove fotografie prevsim rukou oblicej videt nebude.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    CODE: zadna velka veda to nebyla :)
    CODE
    CODE --- ---
    Nektere fotky, vyber pro sestaveni a elegantne vzletny graficky navrh. Grats!
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    CODE: grafika a nebo fotka .... ? .) i tak dks :)
    CODE
    CODE --- ---
    IMHO dobra prace
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    no a tady jsou finaly me nove prezentace.

vytez se stal no at se prihlasi sam jestly chce bejt zverejnen. :)
    udelal jen rozvrzeni textu a obrazku obrazky jsem vybiral a daval tam sam. panorama sem cely preskladal sam . plus nekde jak sou vpravo dve svisly ---

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOMBAJN: sory no neznam neumim nevim o cem je rec :) skoda no moch si mi to oslat vydelal by sis :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam