• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    UBU: Mně to přijde řezané dobře, obzvlášť ta spodní. Proč ti tam ty vrcholky lebek tak chybí?:)
    UBU
    UBU --- ---
    PHOTOSPHERE: Hele, proč maj fiknutý ty hlavy ( prostřední a ta pod ní)? To aby se zdůraznil ten předmět kterej je tam důležitej (tedy asi oblečení) nebo to má jinej důvod? Mě ty ořezy připadnou hrozně knap, ak to vysvětli prosím pro trubku :-) Dík
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    PHOTOSPHERE: druhá řada třetí sloupec - vypadá to jako kdyby ta holka vepředu měla ruku pod blůzou té holky vzadu :-) říkal jsem si proč jí šahá do břicha :-)
    PHOTOSPHERE
    PHOTOSPHERE --- ---
    dalsie foto z novej serie

HUGGI
    HUGGI --- ---
    ROMANICAK: jako urcite y to takhle nafotit slo..ale poradne bych vyuzival DOF a nasviceni toho co je dulezity..
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    HUGGI:
    Je pravda, ze to bylo hodne narychlo a holky chtely tohle specificky misto i pres to, ze to nemohlo dopadnout idealne. Ale zas si nemyslim, ze jedna prevladajici barva je na skodu. Jen proste tak nejak nevim, jak zacit.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ROMANICAK: no pred focenim zelenejch satu na zelenym pozadi sis to mel trochu promyslet..ted se stim uz asi moc neudela..
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    shanim na foceni jednoho booku nejake pekne kabrio nejlepe mustang neco fakt kapku vytunenejsiho - luxusnejsiho + pripadne pri foceni bude i jakysi workshop + aut se muze sejit vic atd ....

EZECHIELL: tak snad ti brzop jednu nebo dve prodam ;)
    PHOTOSPHERE
    PHOTOSPHERE --- ---
    ROMANICAK: obavam sa, ze tam uz nic nezmozes...bud nafotit znovu alebo sa zmierit s vysledkom
    EZECHIELL
    EZECHIELL --- ---
    Poradte mi prosim nejakou fotobanku, kde muzu koupit>stahnout hezky hires fotky luxusnich (bentley, porsche, maybach,....?) aut. At uz orezy nebo wallpaperovity obrazky. Klidne i 3D koncepty. Tradicni fotobanky nemaj nic.
    LEF
    LEF --- ---
    ROMANICAK: vubec nejsem odbornik, ale nejak mi u vetsiny vadi stiny na tech holkach, ale mozna sem mimo a nerozumim tomu
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Mam nafocenou serii holek v satickach a priznam se bez muceni, ze nevim co s tim dal. Jsou to obyc fotky a chtel bych je necim ozvlastnit, jenze nejsem zbehlej v takovy postprodukci. Poradite nekdo?

Je to pro znamou zadarmo...

http://r-man.cz/gallery/20100628%20Modelky%20v%20Malesicaku/
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    :) peknyy libi
    PHOTOSPHERE
    PHOTOSPHERE --- ---
    ...po dlhsom case zopar ukazok z novych serii...

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MIK_CZ: jj :(
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    ta fotobanka.cz je naka sekla uz par mesicu :D smejdi
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    castingy vypisuju sem hazet to vsude je fakt opich diky za pochopeni :)

http://www.facebook.com/nejlepsi.brigady?v=wall&story_fbid=405688941945#!/group.php?gid=15472713204&ref=ts
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HUGGI: Tak dohodu si predpokladam nikdo nehodla danit sam a i kdyby, tak to podavani DP a odvadeni dane je snad vzdy limitovane castkou, nikdy jsem nevidel nic jako "Kdo svych prijmu dosahne ve 150 a vice hodinach v roce, je povinen podat priznani k dani." :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    GHOSTSTALKER: u nas se tohle resilo jednou v praci a ucetni nakonec zjistila ze neni nutny na dohode mit pocet hodin..staci vysledna castka..pripadne neni problem si domluvit aby bylo napsano min hodin za vic penez..
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EGGH: Koukni se do ObchZ/ŽivZ na definici podnikání a zeptej se sám sebe, zda to tvé focení splňuje.
    MIK_CZ: Pokud je to "na dobré slovo" a "na ruku", tak těžko, když tě někdo přímo nenapráská. Pokud si to ale klient bude dávat do svého účetnictví, tak pro finančák není problém udělat jednoduchou křížovou kontrolu. Samozřejmě bys musel mít tu smůlu, že budou kontrolovat více tvých klientů v jednom roce :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam